AllmäntMin dag/helg i bilder

Min helg i bilder

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Såhär glad var jag när jag vaknade av mig själv på lördagsmorgonen klockan 07.40! Helt sjukt underbara sovrutiner jag har kommit in i på sistone. Somnar tidigt och vaknar tidigt, bästa skiten. Haha älskar att jag ba ”såhär glad var jag” man ba man ser ingenting av ditt face men okiiiii??


Sen åt jag i alla fall frukost framför tv:n. MÅSTE verkligen köpa en Apple TV den här veckan, har rikspanik.


Sen städade jag hemma, försöker göra det en gång i veckan (dammsuga, moppa, osv) och då passade jag på att ställa in mina nya skönhetsprodukter i badrummet. Även om dom är nya så är alla dessa produkter gamla godingar som hängt med ett tag nu! 🙂 Får många frågor om vilken mascara jag använder och det är alltså Roller Lash från Benefit!


Såhär bra gick det för mig när jag skulle göra rent toaletten, tappar ner disktrasan I toaletten – GOALS. 

Vid tolv kom Anna, vi invigde mitt nya våffeljärn jag köpte i torsdags. Det är verkligen så många olika saker man ”måste” ha hemma som man inte kommer på förens man står där och är sugen på att göra exempelvis våfflor.

Såhär ser man ut på bild när man inser att man ser ut som ett litet troll haha 🙁
Tröjan hittar ni HÄR

Efter Anna hade gått gick jag ut på årets gråaste promenad men wow vad underbart det kan vara att få lite frisk luft i lungorna. Hade sällskap i telefonen hela tiden vilket gjorde allt extra trevligt. Man borde verkligen boka in telefonmöte med tjejerna medan man tar en promenix oftare haha!

När jag kom hem igen var det dags att börja göra i ordning mig inför kvällens bravader! Lockade som vanligt håret med den HÄR locktången.

Sminkade mig i sovrummet för omväxlingens skull. Gör ju alltid det i badrummet nu för tiden men jag tvättade samtidigt och kunde då inte höra musiken jag ville lyssna på. Förresten så måste jag ha slagit något form av personligt rekord. Jag har inte lyssnat på en enda podd under fem veckors tid, helt sjukt för att vara jag. Har sååå många avsnitt att ta igen, börjar nästan fundera på att låta dom vänta till i sommar eller något.

Resultatet!! Hade på mig en topp från min första klädkollektion (tyvärr slutsåld) och byxor från Zara.

Första stoppet var hemma hos mamma där jag åt middag. Sen gick jag till bussen för att sen åka mot Naomi och hennes 22 årsfest! När jag skrev hennes grattiskort så räknade jag ut hur länge vi hade känt varandra nu och jag kom fram till att det var hela TOLV år. Livet går bra fort när man har roligt hörni.

Naomi hade verkligen fixat såååå fint och hur fin var inte hon?? Galet ju. Nej men det var verkligen sjukt roligt att gå på en hemma/lokalfest igen. Det händer ju inte lika ofta nu som när man var yngre och klubben inte var ett alternativ. Jag älskar verkligen hemmafester, tyvärr bor ju jag i lägenhet så det blir lite svårt att styra på flera fronter..

Morgonen efter vaknade jag tidigt av mig själv (igen??) men det gjorde mig ingenting. Jag klippte klart podden som släpps imorgon och bytte sängkläder. Kan redan nu hinta er om att en väldigt stor sak kommer att avslöjas i morgondagens avsnitt! Världens underbaraste nyhet om ni frågar mig.

Sen var planen att gå till gymmet men jag blev så jäkla sugen på att gå ut för att springa. Det blev dock inget springande på grund av att det var för halt så jag gick istället runt i området där jag bor i cirka 1,5 timmar. Det är ju väldigt behagligt med trådlösa hörlurar som mina när det är kallt, funkar ju som öronmuffar haha.

Sen gjorde jag mig i ordning då jag senare på dagen skulle träffa en kompis. Innan det så chillade jag i soffan framför Cherrie – Ut ur mörkret som finns på SVT Play. Ni MÅSTE verkligen se den. Jeansen hittar ni HÄR

Ni var vääääldigt många som frågade om min tröja igår och den hittar ni HÄR för ynka 299 kr! Sen tog jag faktiskt inga fler bilder men jag gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig. Skrattade till filmen Bridesmaids som jag verkligen aldrig tröttnar på. Nu hade jag inte sett den på kanske två år så skrattade verkligen tills tårarna rann. Älskar scenen när Annie och Helen typ ”battle:ar” om deras vän på förlovningsfesten hahaha.. Eller när Annie får ett mental break down på ”showern”. UNDERBAR film ni måste se om ni inte sett och måste se igen om ni redan sett den haha.

Kommentarer

 1. Emma Sirovica

  Skulle du kunna skriva lite om din träning, tipsa om några bra pass? Det skulle vara jättebra, behöver lite inspiration 🙂 Kram

 2. Annie

  Heeeey!
  Underbara du, tack för daglig inspiration i vardagen!!
  En fråga, (som du säkert svarat på tidigare och jag lyckats förtränga haha) men vart är den underbara ögonskugge paletten ifrån?! 😍😍😍
  Kram

 3. Sofia

  Hej fina du!

  Jag är rätt nyinflyttad i Stockholm och fyller snart 20 och vill därför ha en lokalfest! Har du något tips på någon billig och lagom stor?

  Kram

 4. T

  Rekommenderar också dig som någon här nedan att köpa en Chromecast istället! Billigare och lika bra om inte bättre.

 5. Linn

  AndreIJA! Köp Chromecast istället för apple tv, mycket bättre!! Hade apple tv först men köpte sen google chrome och är mycket mer nöjd med den. Kram!

 6. Sofia

  Älskar den rödrandiga tröjan, vilken storlek har du? Vill nämligen också att den ska sitta sådär lite soft oversize 😀

  1. Andrea Hedenstedt

   Hahah börjar skratta av att bara läsa kommentaren. Älskar att hon bara säger random, spanska ord haha azul.. la escuelas hahaha!

 7. Saga

  Hej Andrea! Har sett dem där jeansen både på dig och flera andra bloggare/influensers flera gånger och ni är verkligen SKITSNYGGA i dem men alltså jag har testat ginas jeans flera gånger men dem är alltid för små?? Brukar ha strl 38 ibland också 36 i andra jeans men dessa är försmå för mig i strl 40? Och 42 är största storleken? Är det så här för er också? Börjar bli en aning förvirrad med tanke på att så många gör reklam för deras jeans.
  Puss och kram! ❤️

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Saga! Jag har nästan alltid 38 i jeans, ibland 40 om jag vill att dom ska sitta löst. Har 38 i dessa från Ginatricot också. Dom var liiite tighta i början men har töjt sig lite! Kram! <3

 8. M

  Hej!! Jag har en fundering kring din klädkollektion för NA-KD. Som jag har uppfattat det genom dina sociala medier och podden, så har du en klädstil som består av väldigt mycket basic kläder med tonerna grått, svart och vitt. När jag såg din kollektion så kändes det som en motsats till din stil, med väldigt mycket färger. Får ni designa kläderna själva från grunden eller har de redan klara baser för kläderna som släpps som du får bestämma detaljer på? Hur ligger det till? Väldigt fina kläder för övrigt!! 🙂

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej M! Ja precis. Jag har gjort allt själv med hjälp av NA-KD. När jag färgsätter osv så utgår inte jag bara från mig själv utan ifrån trender, säsong och vad vi tror blir något unikt. Det funkar ju inte så bra att skapa sånt som redan finns i massor av andra butiker. Sen har jag verkligen inte bara svart/vitt/grått på mig osv utan älskar att bära färg också. Speciellt på sommaren! <3 Tack så mycket. Kram

 9. M

  Hej!

  Jag har en fundering kring kollektionen du släppte för NA-KD. Är det så att ni får designa kläderna helt och hållet själva eller har de redan färdiga ritningar på plaggen som ni får t.ex välja material och färg på? Jag tänkte på detta när jag såg din kollektion, eftersom det inte kändes så mycket som du. Som jag har sett på dina sociala medier har du mycket grått, vitt och svart och ganska basic plagg som du själv har sagt är mer din stil. Men din kollektion är väldigt färgglad och skiljer sig från den stil som jag har uppfattat att du har. Väldigt fina kläder dock!! 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting