AllmäntTips

Restaurangtips

I fredags var jag och åt lunch med en kompis jag inte träffat på evigheter och vi valde att gå till det relativt nyöppnade stället Eataly som ligger på Bibloteksgatan här i Stockholm. WOW vilket ställe alltså! Det var ju inte bara restaurang utan barer och affärer inne i lokalen. Några av er kanske känner igen er på andra bilden, det är nämligen gamla Urban Outfitters ni bevittnar. Eataly är som en italiensk saluhall med allt du kan tänka dig och jag blev positivt överraskad. Den vegetariska tomatsåsen jag åt var riktigt god alltså. Det skulle vara kul att testa Eataly på kvällen också, kanske får ta och göra det.

Men hörni, när vi ändå är igång och pratar lunchtips i Stockholm kan jag ju länka DETTA inlägg med massor av restaurangtips som jag skrev för ett par år sedan (fortfarande relevant dock!)

Kommentarer

  1. Amanda

    Andrea älskar din blogg men den där jäkla reklamen förstör allting, så fort man scrollar ner till nästa inlägg så kommer reklamen i vägen:( så irriterade

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting