AllmäntSkönhet

Makeover – Throwback

FÖRE / EFTER

Tiden går verkligen så sjukt snabbt, ofta det redan har gått ett helt år sedan jag gjorde denna förändring?? Jag hade precis kommit hem från tre veckor i Karibien och tänkte att nej nu fan gör jag det bara. Jag hade funderat flera gånger på om jag inte bara skulle ta och klippa av håret en gång för alla för att lite börja på en ny kula. Elin blev överlycklig och wow vad glad jag är över att jag gjorde det alltså. För det första, fan vad snyggt det var med kortare hår och satan vad mitt hår har haft bättre kvalité sen dess. Nu har det ju dock växt ut en hel del sen dess, blir nästan lite sugen på att klippa av fem cm eller något för att få till den där ”lob:en” igen.

 

Kommentarer

  1. Alice

    WOOW vad snygg din hårfärg blev( var snyggt tidigare också) men wow du passar dessutom sjukt bra i hårlängden!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting