AllmäntOutfits

Outfit

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!


Såhär såg jag ut här om dagen i vårt soliga, fina Stockholm. Alltså med risk för att låta som livets absolut största klyscha, jag blir så jäääääkla lycklig av det här vädret. Det liksom pirrar i hela min kropp när man går ut och inte känner kylan isandes genom kroppen och solens strålar reflekteras mot fönstrena. Är verkligen så himla glad över att jag köpte den här jackan förresten, perfekta vårjackan nu när det fortfarande är lite kallt haha. Fått så sjukt många komplimanger för den också, den är från Urban Outfitters! Förresten, hur sjukt länge sen var det inte jag gjorde ett outfitinlägg? Kan ju dock bero på att man klätt sig så jääääkla tråkigt de senaste månaderna pga kyla haha 🙁 

Väska – HÄR // Tröja – HÄR // Jeans – HÄR // Skor – HÄR // Solglasögon – HÄR

 

Kommentarer

  1. Anonym

    Gaaah!! Kollat massor på dom skorna. Vad har du för storlek i dom? Vet att vi har samma i adidas så lär ju vara samma i dessa också!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting