AllmäntTips

Favoritlåtar just nu


Drake – From Time (Feat. Jhene Aiko)
Den här låten lyssnade jag på en hel del för fyra-fem år sedan och när jag hörde den för första gången sen dess för några dagar sen så var det som magi. Bianca skrev till mig när jag la ut den på min insta story, hon beskrev det så bra ”som att hälsa på en gammal vän”. Så känns det verkligen när jag lyssnar på den här, wow vad fin den är alltså. Pianot i kombination med hennes vackra röst + drake = magi.

Deja Vu- Post Malone ft. Justin Bieber
Den här låten släpptes alltså Oktober 2016 och det har jag HELT missat, hur är det ens möjligt? Nu har jag inte lyssnat jättemycket på Post Malone men ändå, what? Den är så jäkla fin och bra. Älskar verkligen bryggan
Tell me if you want it, baby
’Cause I know I can drive you crazy

I just wanted you to know now
Oh-oh, oh-oh
Show up in that new Mercedes, you already know I’m faded
Girl, I’ve been thinkin’ about you lately
Oh-oh, oh-oh”


Anders – Bad Guy
Jag har hittat en 22 årig artist från Toronto på Spotify som verkar vara ganska oupptäckt men wow vad bra musik han gör. Älskar verkligen soundet. Kan även rekommendera er att lyssna på Diamonds och Changes med honom.

Ni hittar dessa låtar och många mer i min spotifylista, klicka HÄR för att komma till den!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting