AllmäntMin dag/helg i bilderOutfits

Första dagen i Frankrike!

I samarbete med ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD


Hur magiskt får livet bli kan man faktiskt undra dagar som dessa. Vi bor alltså i ett slott som är ett hotell, helt sjukt. Imorse när klockan ringde öppnade vi upp våra fönster och möttes av solens ljus. Fick gåshud!


Vi gjorde oss i ordning ganska direkt inför dagens plåtning. Idag var det social media-fotografering, både till mina och till NA-KD’s. Imorgon är det den riktigt kampanjfotograferingen med riktigt fotograf!

Vi startade dagen med hotellfrukost, så jäkla nice. Jag hade på mig en gammal jeanskjol och blus från #ANDREAHEDENSTEDTXNAKD!!! Den här är verkligen så sjukt fin alltså.


GLAD & TACKSAM!

Här ser ni en del av området, hur fett?

Det är verkligen så fint här. Vart vi är vet jag inte riktigt men det är typ mitt ute i ingenstans haha.. Vi landade i Marseille och åkte bil i typ 1,5 timme!

Jag och mina fina tjejer! Alla klädda i min kommande klädkollektion. Jag älskar verkligen alla kollektioner jag gjort men denna är verkligen favoriten, alla plagg är sååååååå sjukt fina. Är så nöjd med materialen, passformen, färgerna osv!

Här ser ni close ups på plaggen på förra bilden! Mathilda har på sig playsuiten ni sett mycket av på min instagram & story men har knytit den baktill istället. Isabelle till vänster har på sig livets skönaste byxor som också kommer komma i svart!


Örhängen, topp och byxor från min nya kollektion! Släpps i slutet av April <3

 
Förutom fotograferingen på hotellet så tog vi oss ut på vägarna. Detta var dock enklare sagt än gjort i och med att det inte ens gick att få tag på en taxi hahah 🙁 SÅ litet är detta ställe. Till slut fick vi skjuts av hotellägarna, så snällt haha!

Vi hittade inte riktigt vad vi letade efter men det gjorde ingenting. Vi satte oss i solen och chillade i 20 minuter innan hotellägarna kunde hämta upp oss igen. Det är så roligt och tacksamt att få träffa så hjälpsamma och trevliga människor. Örhängena är också från min kollektion och kommer i silver & guld!

Till slut hittade vi som tur var en mataffär så vi passade på att köpa med oss lite middagsgrejer hem! Klänningen jag har på mig är från kollektionen och är verkligen ett av mina topp 5 plagg! Så sinnessjukt fin!

Här har ni mig och livets tjejer i livets plagg. Den här playsuiten är verkligen allt och lite till. Den finns i svart, grönt, blommigt, ljusblårandigt och beiget. Den är så sjukt skön i både passform och material! Jag har storlek 36 i denna! Man väljer själv om man vill knyta den fram eller bak.

HUR FINT ÄR DET INTE HÄR!?!?! Panique

Tofflor från min kollektion! Kommer även i svart <3

 

Vad tycker ni om det ni sett hittills av den nya kollektionen? Släpps som sagt i slutet av April, hoppas ni är taggade!

 

Kommentarer

 1. Sanna

  MEN HERREGUD så fint allt är!! Känner redan nu att jag kommer klicka hem en hel del av det du visat upp. Så vackra färger och genomtänkta produkter! Helt klar den finaste kollektionen hittills. Längtar tills den släpps!

 2. Wilma

  Gud vad jag älskar dessa plagg du visat än så länge! Vad jag känner nu, är detta den finaste kollektionen av de du släppt tidigare. Så taggad på release date!! <3

 3. Cajsa Blomqvlst

  Hej! En helt osammanhängande fråga till inlägget;
  minns du eller Mathilda vilket poddavsnitt det är som ni nämner Kanye West’s konsert och ni kommer in på dialekter? Minns inte vad det var ni pratade om från början, men vet att hans konsert kom på tal och att det då var folk med östgötsk dialekt som bara ”när kommer Kanye?” osv som ni härmade på skoj. Vill minnas att det var sååå roligt men var så längesen och kan inte hitta just det avsnittet!
  Tacksam för hjälp 🙂

 4. Nelly

  Sååå fina saker wow!! Kommer sitta bänkad när den släpps hehe. Speciellt kär i de blåvita byxorna, letat efter ett par snygga sånna så länge!

 5. Linda

  Sjuuuukt fin kollektion!!! Vill ha allt 😍😍😍 Vore också kul om kollektionen släpptes efter när de flesta fått lön, många kollektioner har jag märkt släpps runt den 25:e när många för lön men så sitter vi andra där som får lön den 27:e och ej har råd så finns inget kvar tills dess. 🙁 Förstår om de såklart inte går men vet att jag och väldigt många mer hade varit superglada!!

 6. Idanaemi

  Asså Andrea du måste driva! Du ruenerar mig med dessa fantastiska kollektioner! Finns inget som jag hellre lägger mina pengar på klädmässigt. Det ser fantastiskt ut! Mina älsklingar (aka plagg från föregående kollektioner) väntar gärna på tillökning 😍❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting