AllmäntRecept

Recept: Vegetariska, grekiska wraps


I helgen åt jag något utav det godaste jag ätit på länge, hemgjorda, grekiska wraps. Matinspirationen låg tyvärr på noll och klockan hade hunnit bli åtta innan jag ens besökte mataffären. Det får lösa sig där tänkte jag och började först kolla på de färdigpackade pastarätterna men sen gick jag förbi fryshyllan och såg soyanuggets och kom på att Mathilda tipsat mig om att det är gott att ha i wraps.


Stekta champinjoner och karamelliserad rödlök är verkligen två favoriter!!


Hemgjord hummus!

Strimlade soyanuggets och halloumi!

Det känns nästan löjligt att skriva ut ingredienserna var för sig när det egentligen bara är soyanuggets, 1 paket halloumi, valfria grönsaker, hummus och tzatziki med tortillabröd. Även om det är väldigt enkelt så vill jag verkligen rekommendera er att testa detta, som tacos fast med en grekisk touch på det hela. Kan också rekommendera er att göra er egna hummus, det blev så jäkla gott!! Har aldrig gjort det förut men det blev verkligen så bra. Orkade inte göra egen tzatziki denna gång men det var gott ändå.

FOODGASM PÅ HÖG NIVÅ!!!

Kommentarer

  1. Elin S

    Måste bara säga att jag beundrar dig så mycket – mår alltid bra av att läsa din blogg och tycker att du har så goa och sunda värderingar. Kram på dig och lycka till med plåtningen! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting