AllmäntVideoinlägg

VLOGG: 3 dagar i Frankrike

Sådär ja! Jag har äntligen redigerat klart vloggen från när jag, Isabelle, Mathilda och NA-KD var i Frankrike för att fota min kommande klädkollektion. Jag hade det verkligen så himla roligt tillsammans med mina bästa vänner och är verkligen sååå nöjd med fotograferingen, vädret osv. Ännu mer nöjd är jag ju med själva kollektionen, det här är VERKLIGEN min favoritkollektion av alla tre. Alla plagg är så sjukt bekväma, luftiga och fina. Hoppas ni gillar det ni ser, kollektionen planeras släppas om cirka en månad. Kram!

Kommentarer

 1. Anesa

  Hej!! Vad är det du använt för att ha så fin bränna under resan?? Du sa på din snapchat att spraytanen var fail så tänkte om du applicerat något annat, vad isf? Please share your secrets 🙏🏻
  Och är det samma produkt i ansiktet? (De klippen där du intr har smink alltså) Ser väldigt jämt och fint ut!
  Superfin kollektion!!

 2. Lisa

  HallååÅÅ ditt hår i denna videon!!! Hur fint?!?! Är det Maria nila silvershampo eller hur har du fått färgen så fin? Please ett uppdaterat detaljerat hårinlägg

 3. Lina

  Sååå mycket fint! Längtar!😍 är sandalerna du och Isabelle bär i begiet och svart också från din kollektion? Kramisar

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting