AllmäntFrågor & Svar

Frågestund!

Ställ frågor om mig, om er, om livet, kärlek, vänskap, resor, dilemman, mat, träning – you name it! Jag ska försöka svara på så mycket som möjligt och så ärligt som möjligt. Jag delar upp svaren utifrån teman och ska försöka svara så fort som möjligt. Kram på er!! 

Kommentarer

 1. Ellen

  Hej! Jag undrar hur du ser på att så många influencers väldigt oförsiktigt skriver ut kommentarer som kan leda till vikthets? Det handlar om att man undviker desserter, går igenom olika dieter, juicefastar, hur mycket man tränar just för att bli en bättre människa. Tycker du att man har ett ansvar eller ska man som influencer kunna skriva ”vad som helst” just för att det är era egna portaler där läsarna själva får ta ansvar för att inte bli påverkade?

 2. Anna

  -Hur ser din brun utan sol ritual ut?
  -Vad äter du ungefär under en dag, brukar du äta några mellanmål nu när du tränar eller äter du bara 3 större mål ( frukost, lunch middag) ge gärna tips på vad du i så fall brukar äta under en dag 🙂 kram!

 3. Madde

  Vad använder du för kamera när du filmar och vilket redigeringsprogram använder du? Skumme du kunna göra en video där du visar lite?

 4. Lisa

  Hej! Jag undrar när man vet när det är dags att släppa taget om en relation? Jag har likt dig och Anton varit tillsammans med min pojkvän i många år (7år), vi träffades när vi var 15 år. Jag älskar honom hur mycket som helst, vi har växt upp tillsammans och gått igenom så mycket. Jag undrar om du har något mer att säga nu efter uppbrottet med Anton (än i podden ni haft) om skillnaden att vara tillsammans som ”kärlekspar” eller när det bara är vänskap? Tycker det är sååå svårt att skilja på när man varit tillsammans så länge. Kram på dig!

 5. Greta

  Hej Andrea! Jag minns att du för ett tag sen hade mycket problem med att du ofta blev sjuk. Jag har haft samma problem senaste året och blir sjuk minst en gång i månaden, vilket såklart är jättejobbigt. Har du samma problem idag och om inte, hur löste du det? Kram!

 6. Vera

  Heja allra finaste du! När du i framtiden förhoppningsvis hittar kärleken, kommer du göra något annorlunda sen din relation med Anton? Såsom att inte gå offentligt med vem han är och hålla en tydligare gräns från ditt privatliv och ditt offentliga? Skulle vara intressant att veta

 7. Nathalie

  Hej Andrea! Jag har lite frågor som det skulle vara kul om du kunde svara på i din frågestund!
  Om du skulle köpa och använda en jeansjacka nu i vår/sommar, vilken färg hade du då valt?
  Vad föredrar du, att vara i ett förhållande eller att leva ”singellivet”, nu när du har erfarenhet av båda?
  Vad tycker du personligen om att ha kvar eller inte ha kvar gamla dejter/ex på sociala medier efter att man avslutat ”relationen”?
  Vad tycker du är det viktigaste i en vänskapsrelation? Motivera gärna varför du tycker som du tycker!
  Puss och kram! <3

 8. anonym

  Förstår om det känns långt bort- men vad skulle du vilja döpa dina framtida barn till? har du några namn du gillar, eller tvärtom inte gillar? Hur går tankarna? kram fina du

 9. Louise

  Hur gör du för att få din brun utan sol att fästa och se så bra ut som möjligt på ställen man kan vara torr på, tex knogar och armbågar?

 10. Anonym

  Hej fina du! Min fråga handlar om dina klädkollektioner. Har funderat ett tag på varför kläderna du designat i dem är så långt ifrån din stil som du visar att du har på bloggen. Tycker allt är jättefint så ingen kritik utan mest ren nyfikenhet.

 11. Anonym

  När du gör dina kollektioner för nakd hur det till när plaggen designas? Designar du plaggen från scratch, utgår du från nån mall eller får
  hjälp av någon?

 12. emma

  Hej! Jag undrar hur det går till när ni designar klädkollektioner för då tex na-kd? Hade förväntat mig heeelt andra kläder av dig (vet inte hur jag skall förklara men kanske mer ”coola” kläder, baserat på den Andrea jag lärt känna via dina kanaler så känns dem inte alls som du) och undrar hur mycket ni blir styrda åt ett visst håll osv.

 13. Sandra

  Hur har du anpassat dig till singellivet? Känns det som att du mår bättre idag, att det var rätt beslut ni tog att gå skilda vägar?

 14. Julia

  Du ser alltid så brun och fräsch ut. Vad använder du för brun utan sol och hur ofta brukar du lägga på nytt. (hoppas jag inte är ute och cyklar, du kanske bara har ett fantastiskt pigment..? ;))
  kram!!

 15. Linn

  När släpper du nästa kollektion och är det plaggen som syns från Frankrike?
  Hur ser du ditt liv om 10 år?
  Din favorit restaurang och varför?

 16. Julia

  Hur tänkte du när du köpte lägenhet och vad var viktigt för dig? Skulle du rekommendera det området där du bor eller finns det andra som du skulle kunna rekommendera? Har nyss flyttat till Stockholm och letar nu bostadsrätt, det är en djungel!

 17. Anonym

  Vad prioriterar du mest och hur väljer du vad du ska prioritera? Så som träning, skolan, jobb, vänner och familj? DU ÄR BÄST!

 18. Anonym

  Mår du någonsin dåligt över att inte träffa din familj lika mycket längre? Var det jobbigt att flytta ifrån sin familj och sitt hus?

 19. W

  Jag undrar om du någonsin har/har haft dödsångest på en liten högre nivå? Typ att du tänker på döden ofta, är rädd för att göra vissa saker eller kan få riktig ångest över att veta att du och nära och kära nån dag kommer att gå bort?

 20. Ammi

  – Hur lång tid tog det för dig att spara ihop till en kontantinsats till din lägenhet? Och hur mycket sparade du ungefär i månaden?
  – Vad är det för märke på dina skor som är svarta med vit sula som du hade på ett inlägg 23 mars? Du länkade ett par skor som skulle vara liknande men tycker inte dom var så lika, dina var mycket finare!
  – Sparar du till något speciellt nu? Så kul att höra din planer om din framtid osv
  – Tips på bra grejer att önska sig i julklapp, present osv innan man ska flytta hemifrån? Ska inte flytta riktigt än, men ändå bra grejer som inte går ur tiden som man kanske inte vill lägga pengar på sen när man flyttar
  Puss och kram skumbanan bästa Andrea

 21. Ett levande lik ;)

  Hej Andrea!
  Förstår om det fortfarande är känsligt angående Anton, och när det var som mest frågor kring er osv så sa du ifrån i podden och sa att alla frågar osv, men jag skulle bara vilja säga.. Tänk även på alla oss som tänkte skriva till dig, men inte gjorde det! Vi bryr oss så så mycket om dig och hur du mår, du är så fin och härlig att följa och detta är en så stor grej för dig och hoppas verkligen att du mår bättre nu! KRAM!
  Min fråga nu är , Hur mår du? <3333

 22. Sofia

  Hej Anders. Kan inte du berätta lite om din träningsrutin. Hur ofta tränar du? Vad tränar du? Favorit träningspass?

 23. Ebba

  Hej Andrea! Jag tar studenten i juni och jag undrar om du har tips på skor man kan ha på utspringet som INTE är klackar, inte sneakers men ändå fint liksom? Känner mig verkligen inte bekväm i klackar, och speciellt inte när man ska springa, hoppa och ha kul. Men samtidigt känns inte sneakers så festligt… Har du något tips??

 24. Emma

  Vilken är din favorit muskelgrupp att träna?
  Hur mycket tar du i knäböj och benpress? Har du någon speciell målvikt att klara?

 25. Ebba

  Hej!
  Har undrar länge och nu så väljer jag att ta tummen ur. Vad för typ av träning kör du? Crossfit? Styrketräning?Varje gång du lägger ut dina pass så ser det ut som en WOD. Din och Mathildas podd är Guuld!

 26. Elise

  Hej,
  Skulle du kunna tänka dig att ha en vänrelation med en person som läser sin blogg?

  Vilket/Vilka områden i Stockholm skulle du rekommendera att man bosatte sig i som nyinflyttad? Om vi säger att man tex inte har råd att bo innanför tullarna. Förstår att du föredrar söderort eftersom du är därifrån, men var (vilka områden) bor andra som du känner? Något ställe du kan rekommendera?

 27. Anonym

  Hej! Hur gick det till när du fick kontakt med NA-KD för att göra en kollektion? Kan du berätta lite om processen, liksom från en ide om ett klädesplagg till ett färdigt plagg? Kram <3

 28. Bella

  Hur skulle du göra om du ville ta en fika/träffa killen du gillar? Ge tips på vad man kan prata om på första dejten.

 29. Amanda

  Gud vad alla ställer frågor om Anton!!!! Eftersom hon inte har pratat om honom alls så fattar ni väll att hon inte VILL? Behåll respekt!!!
  Mina frågor:
  – Har du lätt för svartsjuka i vänskapsrelationer?
  – Ungefär hur mycket brukar man ta betalt för samarbeten? ( personlig fråga)
  – Har du blivit blåst/ lurad av en sponsor någongångg?

 30. Alice

  Hej Andrea! Jag har pratat med en kille sen i somras och det har varit rätt så seriöst, han har flera gånger pratat om att jag ska flytta till honom och så. Vi har inte träffats så ofta då har bor vääääldigt långt bort (typ 15 timmar med bil) men de gångerna vi har träffats så har det varit helt underbart, vi har verkligen klickat så bra och det har aldrig varit några problem. Så vi basically gav oss på ett distans förhållande nu i början av året, skit jobbigt rent ut sagt men ändå så värt det. Han var liksom den som jag alltid kunde luta mig mot när allt var skit vilket egentligen varit jobbigt för mig då jag alltid försöker att inte lägga min lycka på någon annan och inte förlita mig för mycket på andra personer eftersom det blir så piss när/om de lämnar. Men det har hänt så mycket jobbiga saker hemma det senaste att det liksom bara varit skönt att ha haft honom där även om det enda han gjort har varit att prata med mig men känslan att jag inte varit ensam har betytt så otroligt mycket, vilket har gjort att jag stupidly har lagt all min lycka på honom. För ärligt talat så har han varit min enda lycka nu det senaste. I en vardag full av sorg och kaos så har han liksom varit min trygghet. Vilket gör så jävla ont nu för nu är han och all min trygghet och lycka borta. För några dagar sen skulle jag skriva till honom och fråga om allt är okej med honom och varför han dissat mig (för han hade då at this point bara öppnat mina snaps i några dagar utan att svara och så hade vi inte pratat sen han sist svarade heller) (måste bara tillägga att detta hände en annan gång också runt jul då han bara totalt dissade, jag frågade hur det var några gånger men fick inget riktigt svar tillbaka. Han hade tidigare berättat att han är en sån som lätt stänger in sig när saker händer och hade märkt det innan också och eftersom vi var så nära så litade jag på att han skulle ”komma tillbaka” när det hade lösts sig, vad det nu var som pågick. Mådde såklart svin dåligt då eftersom vi inte pratade alls men efter några dagar så hörde han av sig igen och allt var ”normalt” efter det. Vet att det låter som världens fuckboy beteende och att jag kanske låter naiv när jag försvarar det men han är faktiskt en bra person och har det också rätt jobbigt hemma så vet att han inte är en dålig kille egentligen.) Iallafall, tänkte att det var samma som förra gången så jag gav honom lite space eftersom jag trodde att det var det han ville ha när han inte svarade?? Tills jag upptäckte, när jag skulle fråga vad det är som händer, att han, ursäkta mitt ordval men, fucking har blockat mig överallt :). Alltså tagit bort mig på snap, blockat mig på fb osv. Från ingenstans och helt utan förvarning? Sist vi pratade så hade vi ett good talk också så vi har liksom inte bråkat eller något sånt. Har försökt skriva till honom på sms och instagram men har inte fått något svar och förmodligen bara blivit blockad där också. Fattar ärligt inte vad jag har gjort och det tär sönder mig och som du kanske kan tänka dig så är jag helt förstörd. Kan liksom inte äta längre för det konstant känns som jag ska spy, kan inte sova om nätterna och får panikattacker stup i kvarten. Klarar inte av att vara ensam längre men så fort jag ser folk så kan jag inte sluta gråta. Det är så svårt att bara ”komma över” detta då jag för det första inte ens vill, har aldrig känt såhär för någon innan och jag inte ens vet vad problemet är. Har liksom inte gjort någonting och fick ju inte ens ett ”avslut” och det gnager sönder min hjärna varje vaken sekund. Han var den enda jag orkade prata med för att få tankar på annat och nu när det bara har slitits ifrån mig så är jag så tom samtidigt som hela bröstet dunkar av smärta. Vill inte fortsätta försvara honom i detta för det han har gjort är så jävla pissigt och framförallt fegt gjort genom att inte ens prata med mig men han är verkligen en fin människa och det var därför jag föll för honom, för han inte var och betedde sig som alla andra. Vet att han var lite rädd för att han var ”mer förälskad” i mig än jag i honom (vilket jag aldrig sa och försökte att inte visa eftersom jag fortfarande tyckte om honom så så mycket, bara att han inte tyckte att det var lika jobbigt med distansen mellan oss som jag tyckte vilket han btw visste om) så jag vet också att han inte bara har gått och tappat känslorna sådär. Denna texten är förmodligen helt snurrig men jag är fortfarande i chock över allt som hänt så vet inte ens vad jag ska skriva. MEN.. vad ska jag göra? Borde jag skriva till hans kompis (som typ var med en gång när vi träffades så kompisen vet ju vem jag är) och fråga typ hur han mår och om det har hänt honom något eller så? Men det är också läskigt för jag vet ju inte vad han har berättat för den kompisen om mig eller whatever, och de bor också en bit ifrån varandra så vet inte hur mycket kontakt de egentligen har. Eller borde jag bara låta det vara? Men är livrädd att han inte ska komma tillbaka och hur fan ska jag kunna gå vidare utan ett enda ord om varför det blev såhär? Eller finns det något annat jag kan göra? Finns ingen annanstans jag kan komma på där jag kan få kontakt med honom på vilket ju är det han verkar vilja. Vi hade planerat att träffas nu i slutet av april också, dock inte bokat någonting än vilket är tur :)))) och vet ju liksom inte ens om vi har gjort slut eller inte?!!?!?!!!???!! (Är ju inte dum så jag fattar ju typ att vi förmodligen har det men you get my point). Är så kluven, orkar och vill inte vänta på att han kanske kommer tillbaka men samtidigt vill jag inte vara med någon annan. Det gör så jävla ont att undra.

 31. Melinda

  Hej Andrea!

  Om jag minns rätt så pratade du i podden i början av 2017 om din stil och hur du ville ”hitta” din stil. Känner du att du har hittat den nu? Om ja, har du något tips på hur man gör det? Är nämligen inne i en sådan ”fulperiod” just nu och hatar hela min garderob.

 32. Elina

  I din och Mathildas podd har ni pratat lite om singelperioder och att ni aldrig haft några sådana perioder tidigare. Känner du nu ( som nybliven singel) att du vill ha en singelperiod eller är du ute för att nytt förhållande? Ha en toppen dag:)

 33. Isabella L

  – Det finns perioder då man umgås mindre med sina kompisar av olika anledningar. Till exempel att man inte har tid, man glider ifrån varandra eller bara inte har lusten just nu. Hur tycker du man ska tänka och göra för att komma tillbaka till sina kompisar? Att få tillbaka den där kompisrelationen och inte se det som något stressande att hinna med att träffa dom?
  – Hur är det mellan dig och Anton?
  – Vilka är dina 3 bästa tips för att bli motiverad till att träna?

 34. Rebecka

  Hej! Tack för en sååå himla härlig blogg!! Undrar om inte du kan berätta lite om dina och mathildas planer i Kalifornien? Jag ska nämligen dit i början på juni och har iiiiingen aning om vad man ska se/göra men ni kanske ha gjort en liten research?
  Kram!

 35. Mikaela

  Hej Andrea!! Jag är och pluggar några månader på andra sidan jorden från Sverige. Jag har haft väldigt mycket hemlängtan och vet inte hur man ska hantera den. Tänkte höra med dig om du har några tips eller berätta om hur du hanterar att vara borta från din familj längre perioder. Jag ska vara borta ca två månader till och har redan varit här i en månad. Så tacksam för svar!
  Kram

 36. Anonym

  Hur ser den perfekta helgen ut för dig?
  Vad har du för mål och drömmar just nu?
  Vad är dina bästa ekonomiska tips?
  Vem skulle du välja att ha som gäst i podden om det kunde vara vem som helst i hela världen?
  Finns det något gammalt inlägg på bloggen du skäms mycket över?

 37. Anonym

  Hej Andrea!
  Hörde att du och din pojkvän nyligen gjort slut. Jag går igenom lite samma sak då jag och min pojkvän gjorde slut för några dagar sen. Det var ett gemensamt beslut och det finns inga hard feelings mellan oss dock så känns det verkligen som en enorm förlust och jag saknar honom så oerhört mycket varenda dag. Har du tips på hur man hanterar detta? Hur ska man förhålla sig till sitt ex? Det som dödar mig mest är inte att förhållandet i sig är slut utan att vi kan inte ens vara i varandras liv längre, jag förlorade även min bästa vän. Har du och ditt ex kontakt och hur funkar det i sådana fall? Hoppas du inte tyckte detta blev personligt utan bara en tjej här som känner sig liten vilsen o förvirrad kring detta just nu.
  Kram!

 38. A

  Dina bästa tips att gå vidare efter att man blivit lämnad av den man älskar mest efter ett långt förhållande? Du är bäst, sån inspiration. Kram

 39. Anni

  Hej Andrea!
  Tänkte fråga om du tar kosttillskott, proteinpulver bca osv när du tränar? Saknar dig på Youtube <3 kram

 40. Mathilda

  Hur känner du när följare kommer fram och säger hej/vill ta bild? Kan du tycka att det är jobbigt? Bli obekväm? Eller tycker du bara att det är kul? Kram fina du <3

 41. Lovisa

  Hur är din relation till dina syskon? Träffs ni ofta? Skulle du säga att det är en nackdel att du och Alice är ganska jämngamla och sen är Nora rätt mycket yngre än er, eller gör det er relation bara ännu bättre?

 42. Elissa b.a

  Hur mår du? En fråga många inte svarar helt 100 på för att den är rätt så svår att svara på. Så… hur mår just du, just nu? ❤️

 43. Elsa

  Hej! Först och främst, vilken extrem förebild du är!! Kommer nog aldrig förstå ditt otroliga engangemang inom allt du gör. Att läsa dina inlägg/lyssna på din podd/kolla din instagram ger mig så mycket inspiration! Nu till frågorna:)
  – Förstår att man inte kan ställa upp ett schema då ditt jobb inte är ett vanligt 8-16-jobb och då man inom din bransch jobbar i princip dygnet runt;) Men hur skulle du säga att en vanlig arbetsdag för dig ser ut?
  -Vart ställer du dig inom politik? är det något du gärna samtalar om med dina vänner? Skulle du kunna dela med dig av dina politiska åsikter eller anser du mer att det är en privat fråga?

 44. Emma

  Kan inte du berätta lite om det du pluggar! Hur trivs du med att ha börjat plugga? Är det svårt och känner du att kursen du valt är rätt? Kram

 45. Maria

  Vad använder du för hudvård?
  Håller du på med aktier/fonder?
  Favorit-snack? skriv några nyttiga & några onyttiga!!
  Favoritserie?

 46. Tjej 21 år

  Hej fina Andrea! Jag förstår att du måste ha fått jättemånga frågor efter att du och Anton gjort slut och att det måste vara jättejobbigt. Jag har precis gått ur ett 3 år långt förhållande efter att min pojkvän gjort slut med mig. Jag är helt förkrossad. Efter att ha behövt flytta ut från vår gemensamma lägenhet och flyttat hem igen känns det så tufft. Känner mig tom utan honom. Har du som nyss gått ur ett långt förhållande några tips på vad jag kan göra nu? Hur ska jag kunna gå vidare? Är så himla ledsen och saknar honom jättemycket. Kram

 47. Anonym

  Hej! Jag undrar vad du tycker om läraryrket och om det är något du skulle kunna tänka dig att jobba som om du inte hade dina sociala medier? Kram

 48. Ulrika

  I och med att du blivit en väldigt offentlig person de senaste åren, o dessutom visat öppet vart bla dina föräldrar bor, har du någonsin haft någon obehaglig stalker situation?

 49. Klara

  vad äter du på kvällarna om du blir sugen efter middagen? mackor/frukt/godis/yoghurt..hur ser en vanlig kväll ut för dig och har du några tips? kram!<3

 50. Hanna

  Hur fungerar torkfunktionen i din tvätt- och torktumlare? Jag är intresserad av att köpa en likadan kombination men vill veta hur just torkfunktionen fungerar så jag har hört väldigt olika saker. 🙂

 51. Frida

  Har du och Anton någon kontakt idag? Och har du börjat träffa någon annan? Tycker man sett någon manlig person lite här och där ? kraaaam

 52. Anonym

  Fråga kring din nästkommande kollektion, hur är storleken? Stora/små/lagom?
  Tack för svar! Älskar kläderna!!

 53. Anonym

  Hur ofta tränar du? Och hur tänker du med mat, älskar du bröd och pasta och sånt eller är du en sallads människa?❤️❤️

 54. Anonym

  tränar du ofta? Och hur tänker du med mat, älskar du att äta mat som bröd och pasta eller är du en sallads människa?❤️❤️

 55. Bella

  Kan du ge tips på hur du skulle göra för att ta kontakt med en kille du gillar? Vad skulle du skriva etc? 🙂

 56. Ef

  Det går runt en tränad på youtobe och de är när man tar upp rykten. Skulle inte du kunna göra de eller kunna skriva några tyckte som stämmer eller inte här i bloggen?? Skulle vara as kul!!❤️❤️

 57. Thea

  Hur gör man för att lindra sin studentsångest? Tar studenten om knappt två månader och jag fruktar den dagen så mycket. Är så läskigt när framtiden är så oviss, skolan är ju ens trygga punkt. Tips och råd? Puss&Kram

 58. Emma

  Hej Andrea ,
  Jag är just nu i en relation där jag inte riktigt vet vart jag står. Vi båda vill 2 helt olika saker i livet och jag slungas mellan hjärta och hjärna… vad tycker du är tecken på att man kanske ska gå skillnad håll i en relation ?

 59. Ida

  Hur mycket kostade de att ”bleka” om golvet i ditt vardagsrum? Vet inte riktigt va de kallas.Har precis själv köpt en lägenhet me fiskben men det är väldigt gult. Tycker du att de va värt de nu i efterhand har de hållt sig snyggt o kallt?

 60. Anonym

  Förstår att du inte vill gå in djupgående på varför du & Anton gjorde slut för respekt för honom & dig men var det ett gemensamt beslut & hur mår du i beslutet & dig själv nu?

 61. Amanda

  Hej Andrea! Vill först bara säga att du är en fantastisk människa och jag beundrar dig, och även Mathilda, på alla sätt. Ni två är mina förebilder. Till min fråga så handlar det om din tredje kollektion. Jag tycker att kläderna är otroligt snygga, men jag är en +sizer. Jag undrar då ifall kläderna kommer finnas i stora storlekar och eventuellt passa på större personer?

 62. Mimmi

  Hur är det att plugga på universitet? Jag funderar på att börja en kurs på SU i höst men vill sammtodigt jobba och tjäna pengar. Hur ofta behöver du vara i skolan och hur mycket tid lägger du ner på plugg i veckan? Förstår att de e olika för olika personer och beroende på vad man pluggar, men hur känner du? 🙂

 63. Anonym

  Såg att Anton la ut en bild på instagram där han skrev ”there’s a thin line between love and hate” tror du att den var riktad mot dig?

 64. Ida

  Vad har du för storlek på den ljusblåa byxorna? Och även vad du har för storlek på alla andra plagg. Allt är sååå fint. Älskar allt ?

 65. Anonym

  Hej Andrea, jag har ett dilemma, mina 3 ”bästa vänner” som jag har haft sedan några år tillbaka, började plötsligt sluta höra av sig. So let’s make a long story short! Jag har bor inte i Sverige men kommer hem med jämna mellanrum, senast jag var hemma skildes mina föräldrar och där va flyttade från mitt barndomshus till en lägenhet i samma stad. Under den här perioden mådde jag inte alls bra och dem ända jag hade nämnt om skilsmässan och flytten var till dem 3 (för övrigt känner de inte varandra) Efter skilsmässan och flytten hörde ingen av sig, åkte hem igen och ingen av dem skrev ens ”lycka till” eller ”hejdå”
  Nu några månader efter detta har dem successivt börjat höra av sig och undrar hur jag har det. Självklart förstår jag att allas liv inte kretsar kring mig men man förväntar i alla fall ett litet meddelande ”jag vet att du har det jobbigt, det är bara att ringa/smsa om du behöver prata” från ens bästa vänner.
  Så nu då, ska man trotts många år kapa av navelsträngen till dessa människor eller ska jag skriva och berätta hur jag känner och ta det där ifrån? Har du varit med om en liknade situation och hur hanterade du den? Jag har mest ignorerat dem, svarat kort på meddelanden om jag ens har svarat alls på grund utav att jag fortfarande känner mig väldigt besviken.

 66. Moa

  Hej!! Har för mig att du precis som jag regelbundet använder cocoa brown 1 hour tan. Jag får alltid problem med att mitt ansikte blir ljusare och att färgen försvinner lättare vid tex armvecket, och att färgen typ skrapas bort när jag rakar mig… Hur gör du för att det ska fungera och hur ofta kör du med den? 😀 (älskar allt du gör o glöm inte att du e grym!!)

 67. ronja

  Gillar du Veronica Maggio? Du kan svara både ur musikperspektivet och henne som person!! puss & kram bästa Andrea!!<33

 68. Julia

  Jag har ett litet kärleksproblem och eftersom ni alltid svarar så bra i podden tänkte jag passa på att fråga dig här.

  Jag och min kille har träffats i ett år och har det jättebra tillsammans. Men det finns något som stör, en av hans närmsta tjejkompisar. Att han är nära vän med en tjej har jag inga som helst problem med. De är vänner sedan långt tillbaka, men har för cirka 2 år sedan haft något av en kärleksrelation. Hon sökte närhet hos honom och vise verca. Jag vet också att hon sårade honom ganska rejält när hon sa att hon inte ville inleda något med honom då. Sedan träffades vi och jag tvekar egentligen inte på ifall han vill vara med mig eller inte, för det känner jag att han vill. Men hon har precis gjort slut med sin nuvarande partner och verkar söka sig tillbaka till min kille. Jag har vaknat av meddelanden han fått sent på natten där det står att hon saknar honom och liknande. Jag är nu rädd att hon mer och mer kommer söka sig till honom för tröst och närhet, vilket gör mig väldigt illa till mods. Jag vill ju egentligen tycka om alla hans vänner, men jag känner att jag absolut inte vill träffa henne eller ha något med henne att göra. Sedan skulle jag aldrig förbjuda honom att vara vän med någon, så det är inte det problemet handlar om. Men hur tacklar man dessa känslor? Jag får ont i magen varje gång han nämner henne, vilket han inte längre gör för att han vet hur illa till mods jag blir. Det hela har blivit en ond cirkel och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den. Vill inte prata med någon av mina vänner om detta och det hade känts så skönt att få någon utomståendes åsikter kring detta. Hoppas du vill svara. <3

 69. Anonym

  Ser du dig själv bo hela livet i Stockholm eller tror du att du någon gång kommer vilja bo i en annan stad eller utomlands? Kram du är bäst!

 70. anonym :**

  Gillar du Veronica Maggio? Du kan svara både ur musikperspektiv och om henne som person 🙂 kram bästa Andrea!!<3

 71. Anonym

  Gillar du Veronica Maggio? Du kan svara både ur musikperspektiv och om henne som person 🙂 kram bästa Andrea!!<3

 72. Fanny

  Kan du beskriva lite kort om hur du upplever singellivet nu när du blivit singel? Tänkte med tanke på att du var i förhållande väldigt länge. Om du har några tips på hur man går vidare, eller hur man kommer över någon får du väldigt gärna dela med mig. Kram!

 73. Rebecca

  Vilken klubbar tycker du om att besöka när du går ut i Stockholm?
  Finns det någon bloggare/influenser du skulle vilja lära känna bättre, typ någon du tycker verkar härlig och likasinnad och du tror du kanske skulle klicka med på ett mer ”privat plan”?
  Hur ofta går du på blogg relaterade events och liknade?
  Vad tror du har gjort att just din blogg blivit så pass stor som den är idag?
  Vad har du för syn på att göra skönhetsingrepp/operationer och är det något du själv har funderat på?

  KRAAAAM

 74. Anonym

  Hej! Hade varit så roligt om du delade med dig av ditt träningsschema som du följer vecka till vecka! Har själv så svårt att sätta ihop och kombinera kondition med styrka, samt vilka muskelgrupper och reps och sets osv! Tack på förhand! 🙂

 75. Anonym

  Skulle vara kul om du tipsade om dina trendiga must haves för våren 2018 (gärna kanske med ett kollage) !! Du är en gudinna (PS. Över proseccovärlden)

 76. Anonym

  Vad använder du för brun utan sol? Tyckte du var så himlans brun och fin i din senaste vlogg på youtube. Jag har tyckt mig läsa att du använder Cocoa browns bus i färgen EXTRA DARK, jag har själv testat den men upplever att den försvinner efter jag duschat trots att jag har haft på den i 8h

 77. Saga

  Bästa tipsen inför studenten!! Vad behöver man tänka på? Btw är du en av Sveriges härligaste människor (:

 78. Anonym

  Finns det möjlighet att bli tillsammans med sitt ex igen, tkr du att det är en bra idé att höra av sig till sitt ex man blev dumpad av eller bara låta han vara?

 79. Moa

  Hur är de mellan dig och Anton nu? Hur har du gjort för att gå vidare och vad är dina bästa tips för att gå vidare? Ni var ju tillsammans väldigt länge och växt upp med varandra så måste varit jobbigt! Kram du är bäst!!

 80. E

  Hej Andrea! Jag undrar hur ofta du tränar och hur du lägger upp dina träningspass? Undrar också hur du tänker kring godis?

 81. Emelie

  (ÄLSKAR BLOGGEN OCH PODDEN❤️❤️❤️), Jag undrar hur du har förhållit dig till att du nu bor själv rent ekonomiskt? Var det ett direkt beslut eller övervägde du att flytta? Och har du behövt skära ner på saker för att ha råd? Kram❤️❤️

 82. Frida

  Hej fina du! Tror du att man BARA kan vara vän med sitt ex, inget annat? Det är så att min kille väldigt gärna vill ha kontakt med sitt ex sen (4år tillbaka) han har inte så många vänner och han tycker det är skönt att ibland kunna prata med henne då han inte har så många andra att ventilera till. Vi två har gjort slut en gång under vårt förhållande och då var hon den som var stöd för honom, han har även sagt att han frågar om råd angående vårat förhållande när vi bråkat eller liknande. Är kluven i detta då jag har noll kontakt med mitt ex och enligt mig ”kan” man inte heller bara vara vän med sitt ex, men det kanske bara är för att jag inte har erfarenhet? Det gjorde slut pga att hon var otrogen.
  Kan ju heller inte förbjuda honom att ha kontakt med henne direkt.
  Vi har varit tillsammans i tre år och är 20 år gamla! Kramis <3

 83. Moa

  När du och din partner var tillsammans ute och träffade folk, var ni kärleksfulla då? Dvs kysstes, kramades, tog på varandra (låret kanske) osv?

 84. Alva

  Vilken träningsform tycker du bäst om? Du är bäst, älskar dig, podden och aaaaalla dina sociala medier❣️

 85. Sara

  Här kommer några frågor: kan du göra ett inlägg där du visar upp plaggen från din nästa kollektion? Hur är det att bo själv? Hur kommer priserna på kollektionen vara? Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting