AllmäntTips

Pink Denim

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Igår kväll var jag hemma hos Mathilda för lite bubbel och popcorn, la då upp en bild på mig själv iklädd denna jacka och fick så himla många frågor om den. Den är från NA-KD men finns inte vad jag kan se på hemsidan längre (köpte den förra sommaren) men jag har hittat en som liknar den rätt mycket från Ginatricot, finns i flera färger. Det är verkligen så himla härligt med färgklickar som denna i garderoben. WOW vad jag älskar den här outfiten ovanför alltså, så jäkla snyggt med den svarta silkesklännignen tillsammans med gulddetaljerna och rosa jackan. Vill ha sommar nuuuu!

Röd – HÄR // Ljusrosa – HÄR // Grön – HÄR // Rosa – HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting