AllmäntNew in

Nya skor!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!
Är verkligen så hiiiimla nöjd med mina nya vans! Jag har varit sugen på ett par ett bra tag nu men inte riktigt vetat vilken modell jag skulle slå till på. Sen var jag inne på Urban Outfitters förra veckan och hittade ett par ”New Old School Platform” och kunde inte låta bli att köpa dom. Perfekta inköpet nu inför vår och sommaren! Jeansen hittar ni HÄR, jag har storlek 38! Och i Vansen har jag min vanliga storlek 39 🙂 Svarta // Mintblå // Svarta // Röda 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting