AllmäntTips

Studentoutfits

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Hörni det börjar verkligen närma sig studenttider nu! Många av er har säkert inte ens något kvar att göra i skolan. Jag kommer ihåg att hela maj var sååå chill för mig innan studenten för att jag liksom redan hade hunnit klart. Här ovanför hittar ni lite tips på studentoutfits om ni inte är helt klara med det. Tycker verkligen att kavajen i nedre collaget är såååå fin. Perfekt om det skulle vara lite svalare väder vilket det lätt kan bli liksom.

Kommentarer

  1. M

    I denna veckans podd så säger ni ”det är 1 maj”?? sen pratar ni om keldas soppor och säger att ni berättade förra veckans avsnitt vilka era favorit-soppor är.
    Jag har lyssnat på förra avsnittet men där berättade ni inte det.. och det var den 24 april när avsnittet släpptes, inte 1 maj..
    blev så förvirrad??? Har ni tagit bort något avsnitt eller hqr det bara blivit fel?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting