AllmäntRecept

Recept: Vegetarisk wok


Här om dagen åt jag en himla god middag som jag tänkte dela med mig av! Det blev en wok med FRY’s chicken style strips. Det är första gången jag köpt hem dom och wow vad positivt överraskad jag blev, riktigt nice substitut till kyckling gjort på soya. Nu i efterhand förstår jag att woken inte bara är vegetarisk utan även vegansk, super ju!

Ingredienser 4 portioner:
1 paket FRY’S chicken style strips
Sockerärtor
Paprika
Champinjoner
Gul lök
1 burk kokosmjölk
Soya
Grönsaksbuljong
Sweet chilisås
Ris

Gör såhär:
Först stekte vi grönsakerna så dom blev riktigt mjuka, sen stekte vi chicken style stripsen på ganska hög värme i kokosolja och sweet chilisås. Sen blandade vi ihop allt med kokosmjölken och smakade av med sweet chili, soya och grönsaksbuljong! Superenkelt men riktigt gott.

Vi passade även på att steka på några vårrullar som låg i frysen, naaaaajs

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting