AllmäntTips

Sommarskor – platta

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

I Sverige är det ju oftast inte sååå varmt på sommaren att man inte kan gå omkring i sneakers men för varmare dagar och utlandssemestrar kan det ändå vara lite trevligt med en öppen sko att lufta fossingarna i hehe. Favoriten är ju självklart nummer 6 som jag designat själv för min kollektion. Om ni velar mellan två olika storlekar skulle jag säga att ni borde ta den större storleken! Annars är favoriten i collaget nummer 1, så fräscht med vita sandaler ju!

Tänkte göra ett inlägg med tips på klackar och ett med sneakers som kommer upp senare i veckan! Kram

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting