AllmäntOutfitsTips

Mina favoritskor – look a likes!

Look a likes – HÄR

Skorna på bilderna när jag står i en citronklänning i Kroatien har verkligen blivit ett par favoriter hos mig. Inte bara för att dom är fina utan också för att dom är så sjukt bekväma med en klackhöjd på cirka 7 cm som dessutom är bred och stabil. Jag kan liksom gå i dom hela dagar i sträck utan problem, så nice! Dom sålde dock slut rätt snabbt på River Island förra sommaren men jag såg att dom fått in ett par som liknar dom väldigt mycket. Ser ut att vara samma typ av modell på klacken osv. Stort tips till er som varit ute efter något liknande!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting