AllmäntTips

Sommarskor – klackar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an

Som lovat så är här ett inlägg med lite olika tips på klackskor som skulle sitta fint nu i sommar. Det är ju verkligen fööör sjukt att det är maj om några dagar haha. Vad HÄNDER med tiden egentligen? Nu känner man ju sig som en äkta gumma men det går verkligen snabbare för varje år hahah.. Kan verkligen rekommendera er nummer 1 som är från min kollektion om man vill ha ett par klackar som är enkla att gå i. Dom är sååå snygga att styla med ett par slitna jeans, gulligt i combo med lite tuffare liksom!

Kommentarer

  1. anonym

    Tänker jag fel eller visst är det kvar en del frågor från frågestunden som du ej svarat på? När kommer svaren på dem?:)

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting