AllmäntNew inOutfits

ANDREA HEDENSTEDT x NA-KD

I samarbete med ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

Det har aldrig varit så svårt som nu att välja ut favoriter för är verkligen SÅ nöjd med allt. Playsuiten, byxorna och shortsen ligger dock väääldigt högt på listan. Jag bär storlek 38 på allt (och min vanliga skostorlek i skorna) men kan även bära 36 i det mesta! Det betyder alltså att plaggen är normala i storleken. Hoppas ni gillar vad ni ser. Hela kollektionen hittar ni HÄR


LIVETS finaste jumpsuit! Jag kan bära både storlek 36 och 38 men 38 sitter bäst på mig! – HÄR

One shoulder dress – HÄR


Tofflor – HÄR  PS: Om du ligger mellan två storlekar skulle jag rekommendera dig att gå upp en storlek.


Baddräkt (utan fula sömmar/kanter längs rumpen!!!) – HÄR

Min favoritklänning i kollektionen – HÄR


Klackskor med 8 cm klack – HÄR


Off shoulder topp – HÄR PS: finns inte många kvar så snabba er om ni vill ha en!


DENNA KLÄNNING ÄR MAAAGISK!!! Faller så sjukt fint längs kroppen. HÄR hittar ni den


Mesh topp – HÄR

Världens bekvämaste byxor (väldigt mjuka i materialet och stretchiga i midjan!) – HÄR  (Kommit in några få i retur så finns äntligen några blå tillgängliga igen!!)

Must have shortsen! HÄR

Off shoulder topp – HÄR

Perfekta all around blusen – HÄR

 

OCH DETTA ÄR INTE ALLT, HELA KOLLEKTIONEN HITTAR NI HÄÄÄÄÄÄÄR.

 

Kommentarer

 1. Anna S

  Brukar aldrig kommentera på bloggar MEN du förtjänar verkligen att höra att din kollektion är så härlig! Super fina kläder och man blir ju bara på så bra humör av alla dessa färger. Har självklart klickat hem en blus och en klänning.
  Vill tillägga att jag följer din och Mathildas podd , ni verkar båda vara två jordnära och sköna tjejer! Samt att jag blev så glad när jag läste på bloggen och hörde i podden om din nya kärlek, fint skrivet man blir ju avis!
  Kramisar, du rockar!

 2. Idanaemi

  Hej Andrea! Utöver att jag vill säga att jag älskar din kollektion så undrar jag om du kan göra ett inlägg med presenter till en blivande 18-åring. Själv så fyller min kille snart år och jag har panik och vet inte vad jag ska köpa. Är en fin morgonrock en tråkig present för en blivande 18-åring?
  Tack på förhand du är bäst!

 3. Sofia

  Hej! Tycker jättemycket om kollektionen och tycker att det verkligen är häftigt att du fått möjligheten att släppa hela tre kollektioner! Jag har en fråga dock, hur tänker du på fast Fashion och på de kvinnor som arbetar med slavlöner för att tillverka NA-KD’s kläder? Som sagt, det är superfina kläder men det kan kännas lite ansvarslöst att bara pressa ut kollektion efter kollektion. Hade gärna hört en poddserie från er ur vi vanliga 20-something tjejer (som gärna shoppar mycket och ofta) kan börja leva mer hållbart utan att förändra livet helt 🙂

 4. F

  Andrea! Kan du inte göra ett inlägg om vad man kan ha på sig på studentmottagningar? Alltså inte jag som tar studenten utan är bjuden på en, men har iiiingen aning om vad jag ska ha på mig.

 5. Maria

  Hej! Superfina baddräkter! Vet du om dem är små i storlekarna? Beställde här om dagen hem en baddräkt från nakd i storlek S och fick inte ens upp den över låren och den var hemskt liten, trots att jag har S i alla kläder annars. Rekommenderar du att ta sin vanliga storlek eller en storlek större? Kram!

 6. Linn

  Superfina kläder verkligen! Dock undrar jag en grej; Varför säger ni ”kollektionen är live”? Vadå live? Är det en livestream eller va? Självklart fattar jag vad ni menar men är det bara jag som tycker att det låter konstigt att säga så? Jag vet inte, det kanske är så man säger, vad vet jag ?

 7. Ebba

  Hej Andrea! Hur är materialet på de fina byxorna? Är det glansigt som tyget ser ut att vara på din playsuit eller är det mer ”vanligt” tyg i bomull? Tacksam för svar!

 8. Malin

  Hej! Kollektionen är verkligen jättefin, men tänkte bara fråga, vad har du inspiration när du designar? Alltså har du någon speciell ”stil” du vill nå, eller gör du kläder du tycker är snygga/själv vill bära? Har fått uppfattningen om att din klädstil är lite mer åt det ”coola” hållet medan bl.a. denna kollektion är väldigt ”gullig” enligt mig.

 9. Madde

  Älskar!!!! Vill ha allt…
  Tycker denna absolut är den bästa av alla tre kollektioner och allt hänger samman och man kan matcha plaggen med varandra osv!

 10. Emilia Svedlind

  Alltså jag ääälskar den!!! Helt klart den bästa av dina kollektioner du släppt. Det blev några tusenlappar som rök där, men såå värt! Längtar till kläderna kommer hem!

 11. Cecilia

  Sååååå fin! Köpte den gröna jumpsuiten och den blåa off shoulder toppen, längtaaaar tills paketet kommer!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting