AllmäntTexter

Skola, jobb & framtid

Om fyra veckor ungefär har jag min sista tenta i Media och kommunikationsvetenskap 1 på Stockholms Universitet och det ser jag fram emot, då är det äntligen över liksom. Skolan stressar mig väldigt mycket just nu då jag känner att det går ut över mitt jobb med bloggen, youtube osv. Jag känner ju att jag sedan skolan började i Januari har hållit en helt annat nivå (en sämre nivå) på jobbfronten. Det känns jobbigt att det inte bara är en känsla utan att det är fakta och att ni håller med och är besvikna över det. Jag förstår det, jag har verkligen uppdaterat mycket och bra tidigare och att nu komma in allt oftare och inte hitta nya inlägg eller endast hitta enklare collage eller liknande, det är inte kul. Även om jag driver den här bloggen som en del av mitt jobb så är ju även jag en bloggläsare som känner liknande när jag följer andra.

Jag känner mig lite kluven kring hur jag ska göra i höst. Jag har ju sökt Journalistprogrammet, MKV 2 samt ytterligare ett program inom digitala medier. Jag har känt att jag får allt att funka med skolan men har kanske inte riktigt reflekterat över hur bra det verkligen funkar med jobbet när jag går i skolan. Det jag känner mig kluven inför är att jag blir omotiverad till att plugga när det går ut över mitt jobb. För jag vet inte ens varför jag pluggar det jag gör, är det ens något jag kommer ha användning av i framtiden? Samtidigt; det är ju självklart alltid bra att plugga oavsett vad man studerar. Skolan får mig att känna personlig utveckling, jag känner att jag är påväg någonstans även om jag inte har någon aning om vart.

Är det så smart att plugga för sakens skull? Jag vet inte. Som sagt, jag känner att jag utvecklas men samtidigt känner jag stress över att inte göra något helhjärtat utan gå lite halvhjärtat in i både jobb och skola. För första gången på ganska länge funderar jag över; vart vill jag i livet egentligen? Vad ser jag mig själv jobba med i framtiden? Borde jag fortsätta att fokusera på mina sociala medier eller är det dags att låta annat ta plats i mitt liv och utvecklas på annat plan? Det är många frågor som cirkulerar i mitt huvud just nu.

Jag undrar hur jag ska göra alla nöjda, inklusive mig själv. Det är så tråkigt att höra att ni är besvikna, men tro mig jag förstår er och jag uppskattar verkligen konstruktiv kritik. Några av er har nämnt att ni tycker att bloggen inte är lika personlig längre. Till viss del förstår jag vad ni menar men jag skulle veeeerkligen uppskatta om ni kunde ta er tiden och beskriva lite mer ingående vad det är för typ av inlägg ni gillar, vilka ni inte gillar osv. Menar ni personligt som i ”här är min ofiltrerade dag” eller personligt som i djupare texter som dessa? Jag känner att det är svårt för mig att få ihop allt just nu. Det har varit väldigt mycket med arbete i bostadsrättsföreningen, detta jobb, inför deklarationen och inte minst: skolan.

Kommentarer

 1. Cecilia

  Hej! Kommenterar lite liknande som jag gjorde på Mathildas blogg – känns som att många bloggare fått prestationsångest och känner att de hela tiden måste leverera långa inlägg, med foton från en photoshoot och genomtänkt innehåll. Jag tycker det är liite tråkigt med sådana inlägg och förstår också att det blir väldigt ansträngande för er som bloggare att hela tiden tänka så! Jag saknar mer vardagligt (och på så sätt personliga – inte nödvändigtvis ”djupa” och filosofiska inlägg), naturligt och inte så seriöst. Mobilbilder, korta inlägg, kolla vad jag gör just nu, det här är mitt liv liksom.
  Det är främst på grund av dig och inte din klädsmak jag följer din blogg (även om det är en bonus och jag fattar också att det är så ni tjänar stor del av era pengar). Hoppas att du förstår vad jag menar!
  Jag har följt dig och Mathilda ett bra tag nu och tycker båda ni är skitcoola, smarta, duktiga, drivna tjejer som inspirerar mig massvis i mitt eget liv! Saknar er på youtube också hehehe….
  Du är grym!

 2. Sofie

  Jag sitter i samma situation själv, inte med att jag har ett personligt varumärke att driva, men känslan av att inte veta och inte räcka till. Hur fasiken ska man få allt att gå ihop? Elitidrottande + jobb eller skola? Sjukt svåra val ibland.
  Fortsätt med det du känner för att du brinner för. och det som du tycker är roligt. PUSS

 3. Nicolina

  Hej! Tycker för det första att det alltid är inspirerande och roligt att följa dig. Du är grym! <3 Jag tycker personligen de roligaste inläggen du gör är när du tex berättar om din helg, träningstips, dina frukostar, recept, hur din vardag ser ut osv. Sedan tycker jag det att det alltid är kul att följa dina instastories och snapstory! 😀

 4. Vilma

  Vill också tillägga att kanske är pressen på varje blogginlägg för hård? En kortis med bara en ”ful” bild eller också några snabba tankar du vill ventilera utan dom där bloggbilderna. Det är ju bättre än att inte lägga upp något! 🙂

 5. Vilma

  För det första, du gör preeeecis vad du vill!! Och jag personligen tycker att det du gör är grymt, spec podden o bloggen:) det jag tycker är allra roligast att läsa och skulle vilja ha mer av är texter som liknar denna när du skriver om vad du tänker på och känner, om ensamhet eller kärlek eller vänskap, otillräcklighet och ångest, om vad du tyckte om gymnasiet eller tiden efter studenten, eller om ditt breakup. Jag skulle också gärna läsa texter om dina åsikter kring frågor som feminism, trump, krig, flykt, där du är informerande eller upprörd eller kluven. Kanske något som liknar varfemtekvinna i blog-eller podformat! Eller ett vanligt inlägg eller kort segment. En idé är också listor, en lista på saker som gör dig glad, eller dina favoritfilmer att gråta till, eller på saker som gör dig upprörd, eller favoritgrejer i dina bästa vänskapsrelationer, eller böcker som du genom ditt liv faktiskt har älskat. Jag älskar listor som är mer personliga, där man liksom inte bara får redo på att personen ska tvätta efter middagen, och det skulle kunna lösa lite av problemet med att dina läsare känner att du är på längre avstånd än förut. Jag vill också ge dig, och Matilda, ett stort JÄKLA plus för att du, och hon, är SÅ ROLIGA nuförtiden. Ni verkar genuint glada, ärligare än någonsin, er självdistans ger en många skratt, ni försöker inte pleasa folk. Äääääälskar skiten.

  PS hehe det skulle vara kul att läsa mer om din relation och hur ni har det, eller om speciella stunder och känslor eller tjafs liksom. Om det är själva killen du vill dölja skulle du kanske kunna skriva mer om själva relationen, eller inte? Förlåt om detta är konstigt. Vill liksom inte be om detaljer om ditt privata liv på ett obehagligt sätt. Du ska SJÄLVKLART få hålla ”honom” och relationen privat om du vill det. Men man blir lite nyfiken som bloggläsare, eller i vart fall jag, det må jag säga. Så kanske kan du öppna dig för lite details? Eller alltså, gör det som känns bäst. Om du delar med dig för läsarnas skull utan att du vill then don’t.

  Gällande skolan tycker jag verkligen att du ska köra på! Kan tänka dig i framtiden i något möte, där du säger kloka, starka ord om något VIKTIGT som flykt eller kvinnors rätt till utbildning och hur du verkligen brinner för saken. Många viktiga saker möjliggörs av utbildning. Kämpa tjejen <3

  Och ha en fin kväll. Jag hoppas att du kan slappna av och känna dig nöjd med dig själv för att KVINNA(!!!) du gör många bra saker, och i framtiden kommer du att kunna göra många fler.

 6. Johanna

  Hej!
  Jag har följt din blogg läääänge och tycker att den fortfarande är jättebra. Sedan förstår jag vad många menar med att din bloggande mer sällan det senaste halv året, vilket självklart är lite tråkigt för oss som läsare eftersom vi älskar att följa din vardag, se vad du gör, äter, tränar osv. MEN samtidigt ska du självklart göra det du vill göra. Tycker att det är egoistiskt av oss läsare att kräva eller ens önska något annat än att du ska göra det du allra helst vill göra.
  Sen tycker jag att man ska i åtanke att du utöver pluggat detta halvåret även gått igenom ett breakup samt blivit kär, sååå det är inte så konstigt att du haft mycket att tänka på.
  Kram

 7. Michelle

  Jag personligen har inte märkt någon större skillnad i bloggandet och tycker du levererar lika bra som alltid. Sen angående pluggandet så tycker jag inte att man ska studera bara för att. Du är fortfarande väldigt ung och är aldrig försent ta upp pluggandet senare om känner är för mycket nu. Håller inte med att det skulle bli svårare att plugga i framtiden. Det är ju nu du har chansen att satsa på din karriär fullt ut.

 8. Amanda

  En utbildning är att investera i sig själv! Du kommer alltid ha något tryggt att falla tillbaka på, jobbmöjligheterna är oändligt mycket större. Du har ingen aning om hur dessa influencer-jobb kommer vara i framtiden då dom är helt nya. Tänk också på vad du vill jobba med när du är 40, vill du vara influenser? Och går det ens när man är 40? Sådana saker. Sen vill jag också säga att jag är en relativt ny följare och har inte märkt av ”förändringen”. Gillar ditt material!

 9. emma

  Åh, tycker det är svårt det här.
  1) satsa fullt ut på hela ditt varumärke. Du har ju redan flyt angående alla kanaler och med extra tid för bara det som heltidsjobb tror jag inte det finns gränser för hur bra/stora samarbeten du kunde göra med företag osv.
  2) satsa på att gå i skolan och eventuellt då gå ner i inlägg på blogg, skippa youtube och köra insta som en personlig grej.

  Who I’m I to say anything, men förstår att det är helveetes svårt att kunna kombinera dem bägge & ändå fortsätta hålla samma flyt inom sociala medier (och skola alldeles säkert). Läste vissa kommentarer som inte fattar varför folk ”klagar” men tror det mer handlar om att det är väldigt påtagligt när influencers inte ger sociala medier samma tid och prioriteringar, iaf för mig.

  Personligen så älskar jag personliga inlägg, inte privata; att varva inlägg i futurum och imperfekt samt frågeinlägg då och då.
  Vet inte helt vad min poäng egentligen är, kanske bara att det märks väldigt tydligt när fokuset på blogg/youtube/etc minskar.

 10. Lovisa

  Alltså det här är ett svar till LINN som kommenterat: förlåt men ”då kändes det mer okej”??? Alltså Andrea får blogga precis hur mycket eller lite hon känner för, oavsett anledning bakom? Det är ok då när hon haft ett break up men förutom det så måste hon palla prestera varje dag eller? Är det så du menar?

  Förlåt men blir fett trött. Folk glömmer bort att alla bloggare är RIKTIGA MÄNNISKOR som gör aaaaallt för att pleasea oss läsare, kan ni ens tänka på all tid de lägger ner varendaste jäkla dag? Jag hade själv aldrig haft tid till det. Dags att ha lite respekt. Det är INTE jordens undergång om en blogg står tom i några dagar.

 11. Mahsa Talavari

  Helt normalt att känna så när man går på universitet, pluggar samma fast I Budapest. Man blir liksom inte nöjd och det är svårt att balansera livet och finna motivation speciellt i slutet av terminen, känner precis som du! Känns som allt man gör är halv hjärtat för att man har 100 andra saker att göra också.

  Tycker inte alls bloggen har blivit sämre men saknar dina vloggar, du är en sådan skön brud och rolig att följa!

 12. Astrid

  Jag kommer verkligen inte hit för att se dina rekommendationer på kläder, t.e.x collage som du beskriver.
  Dock älskar jag att se vad du/bloggare själva köpt osv !
  Men mer personliga inlägg såsom min vecka, min helg osv.
  SAKNAR VLOGGARNA!!!!!
  #bringvlogsback
  #MissYoutubeANDREJA

 13. Linn

  Hej!
  Jag tyckte inte att bloggen blev sämre i januari utan tycker den blivit det mer nu det senaste. I början kändes det mer okej då du gick igenom ett breakup (självklart så fattar man det) men kändes inte riktigt som att uppdateringen hämtade sig efter det. Min helg i bilder är mina favoritinlägg då det är dom enda uppdateringarna man får en inblick i ditt liv. Tidigare visste man mer hur vardagarna såg ut, dina planeringar, hur du kände inför olika saker som hände under veckan etc. Saknar det! Håller med en som skrev tidigare att det nog kan vara att du håller din kille utanför bloggen vilket självklart är okej men att det då kanske gör att du inte delar med dig lika mycket(?) och att du nu (ofc, inte konstigt) prioriterar din nya kärlek. Din blogg är ju inte ditt hela jobb men det känns så trist att märka av att man inte klickar in hit lika ofta då det kan eka tomt i några dagar. Följt dig sedan vi båda gick i högstadiet så ingen risk att du blir av med mig som läsare haha, men hoppas verkligen att du hittar tillbaka till dina rutiner eller något nytt sätt som funkar för dig! Kram

 14. Elsa

  Hej fina du! Vill berömma för ditt extrema engagemang inom allt du gör!! Självklart är det svårt att kunna kombinera allt ditt jobb, skola, sociala kanaler, samt privatliv på en ”lagom” nivå. De allra flesta (inklusive mig) förstår läget då du förklarar och jag tycker inte du ska känna dåligt samvete för att du ej hinner med allt helhjärtat. Ett tips kan vara att bara försöka låta det ta tid att fundera och bestämma sig, istället för att göra hastiga beslut och sedan ångra sig.
  Förövrigt kan jag tillägga att det jag helst läser här på don blogg , är blandade inlägg med detta menar jag både djupa, längre inlägg med egna tankar, men gillar även ”lättsammare” inlägg som ”min helg i bilder” eller veckan lista eller liknande!!

 15. S

  Hejsan! Förstår dig helt och hållet. Det är svårt det där med hur man ska göra. Mitt första tips är att Lyssna helt och hållet på dig själv och vad du vill göra, du har det rätta svaret. Njut så mycket som möjligt av nuet och gör det som känns roligast. Mitt andra tips är att en kandidatexamen oavsett vilket ämne det är, är väldigt bra! Jag jobbar med rekrytering vid sidan av mina studier och har verkligen märkt att alla jag jobbar med har en kandidatexamen men inom helt olika områden. Bara för att du pluggar en kandidat inom media så måste du inte exakt exakt jobba med just det. Har två-tre stycken på mitt jobb som pluggat marknadsföring men idag jobbar med rekrytering!
  Du är grym, lita på din magkänsla och kör på det du tror passar dig bäst. Jag ångrar att jag lyssnat så mkt på vad alla andra säger 🙂

 16. Ida

  Bästa Andrea! Jag tycker inte att du ska känna dåligt samvete för vår skull, när du förklarar läget så fattar vi ju! Sen tänkte jag, det kanske finns kurser som du är intresserad av att läsa som går på halvfart eller/och distans? Om det skulle hjälpa 🙂 Puss <3

 17. E

  Hej fina du! Här kommer lite tankar från mitt håll om allt det här. Först och främst, ta hand om dig själv, prioritera dig själv. Om du trivs med att gå i skolan, njut av det och låt bloggen ta ett litet steg tillbaka i ditt liv för tillfället. Få inte prestationsångest över att bloggen blir ”sämre” när du använder din tid till något som förgyller ditt liv. Får du ut bra saker av att gå i skolan, älska då det och acceptera att du endast är mänsklig och att bloggen kanske då får lite mindre tid. Det betyder inte att du eller bloggen är mindre bra, allt bara förändras. Låt inte något så dumt som prestationsångest få dig att glömma bort ditt egna värde eller glömma att du faktiskt tycker om vad du spenderar din tid på. Finns ju inget dåligt alls med färre uppdateringar om anledningen beror på att du lägger den tiden på något betydande. Vi som dina läsare har förståelse.

  Om vart du vill i livet har jag givetvis inga svar på, men jag tror vi alla måste slå hål på myten att man ska ha koll på sitt liv när man är så ung. Det är väl ingen som har koll på hela sin framtid när man är 22 år gammal. Sen tror jag stenhårt på att man ska göra det man tycker är kul, det som driver en, engagerar en. Har man kul innebär ju det att nuet man lever i är bra, och till slut tror jag man hamnar i en framtid som blir bra också. Följer man alla roliga vägar i livet blandat med en smula sunt förnuft tror jag faktiskt saker löser sig, och då har ju samtidigt vägen dit varit härlig också. Helt ärligt, om man ska jobba tills man är 65 är det lika bra att skjuta lite på att hitta sitt drömjobb så man inte hinner tröttna.

  Och slutligen, mina favoritinlägg är nog de där man får Andrea kombinerat med något mer. Du bara okej, vad betyder det? Jag tänker typ din matlista här om dagen; den handlar ju inte om dig, den handlar om mat, men det är ändå du som lyser igenom. Ingen annan hade kunnat göra samma inlägg. Jag tänker när du gör en guide på frukostställen, den handlar om frukost, men du genomsyrar ändå inlägget till 100%. Även det här inlägget vill jag sätta i samma kategori av Andrea+X – inlägget handlar ju om studier, framtid osv, men det är fortfarande du i centrum. Det är nog min favorittyp av inlägg (samtidigt som jag gillar väldigt många inlägg, på plats nummer två kommer nog inlägg där du berättar om din dag)! Och för den delen ser jag hellre ett sånt här inlägg då och då samtidigt som du njuter av att gå i skolan, än att du stressar för att sätta ihop vilka inlägg som helst för att få en regelbunden uppdatering. Det gör verkligen inget om det dröjer mellan inlägg, vi förstår!

  Styrkekramar till dig <3

 18. Cornelia

  Hej Andrea! Mina favoritinlägg är dina ”min helg i bilder” eller ”min dag i bilder” och liknande. Att det inte kommer något mer inlägg den dagen/helgen spelar inte så stor roll. Outfit-inlägg och recept är också kul! Jag tycker du är väldigt duktig och inspirerande. Ingen kräver mer av dig än det du hinner/kan och vill. Kram!

 19. Saga

  Inlägg med bilder från din helg där du beskriver vad du gjort osv är jätteintressant! Dina djupare texter är också väldigt bra.

 20. Lisa

  Tycker dina träningsanläggning är jättebra, tex vad du kör för styrkeövningar för dem är jättebra att göra när man precis är nybörjare på gymmet & inte har riktigt koll på hur man ska lägga upp sin träning osv.
  Sen är det alltid kul att se vad du gjort i helgen & då funkar mobilbilder också, för det blir typ mer personligt på nögot sätt och inte lika ”ordnat” om du förstår hur jag menar.

  Annars är alla tips på kläder, inredning, presenter, resor osånt kul att läsa om, så det ser jag gärna mer av!
  Matinläggen tycker inte jag intresserar mg supermycket, men kan bero på att jag bor hemma! Så kanske inspirerar någon annan mer

  Älskar din blogg annars, så fortsätt bara som du gör! Kram <3

 21. Lovisa

  Tråkigt att folk ska få dig att känna så tycker jag. Jag tycker själv att din blogg inte blivit sämre! Det är ju inlägg lite mer sällan, men man måste ju ha förståelse att du har ett helt eget liv att leva. Ditt liv går inte ut på att göra oss nöjda och producera bilder och text ur ditt liv hela tiden när du inte känner för det! Jag tycker du ska välja att göra det som är bäst för DIG, bara för dig. Strunta i oss andra!! Vi överlever, jag lovar. KRAM!!!

 22. Anonym

  Älskar dina personliga inlägg!<3 Tycker du ska skriva mer om ditt humör, dina planer för veckorna, samt månader. Kortfattat bara skriva om ditt liv!

 23. Sofia

  Jag tycker att du ska tacka ja om du kommer in, du kan ju alltid hoppa av programmet om du känner att det inte går ihop bra med jobb osv. Men det ören grym investering av tid, speciellt om du kommer in på något du är driven till att jobba med och känner att du kan utvecklas inom!

 24. Isabell

  Hej! Jag pluggar också MKV 1 på SU just nu och förstår precis hur du tänker! Jag hade gjort klart sista kursen vi har nu så du kan tillgodoräkna dig hela MKV 1, sen får vi besked inför höst i mitten på juli så du har gott om tid tills dess att fundera på hur du vill göra inför höst. Hur du reagerar när du ser ditt antagningsbesked kommer också säga mycket om du vill eller inte vill fortsätta i höst. Du kan alltid påbörja och sedan hoppa av om du känner att det inte var något för dig. Oavsett så löser det sig alltid! Kram <3

 25. Anonym

  Jag gillar absolut denna typ av djupare, personliga inlägg mest, men tycker också om de personliga men vardagliga, typ vad du har gjort i helgen etc. Jag är inget fan alls av collage och adlinks, inlägg med bara tips på produkter/kläder. Poddtips, boktips och dylikt tycker jag bättre om dock!

 26. Elin

  Jag går mycket mer sällan in här faktsikt och det känns jättetråkigt för du är en av de mest äkta influencers vi har, men på sista tiden är det inte samma att gå in här längre. Kanske är det skolan kanske är det nya killen, men som läsare förväntar man sig ju nästan iaf ett inlägg om dagen.. eller kanske en förklaring i tidigare inlägg varför det ej kommer komma något inlägg på nån dag. Sen känns det som att hålla killen utanför bloggen hittills kanske ocksp gör att det blir mindre personligt eftersom ni antagligen spenderar en hel del tid ihop. Förstår om han inte vill synas här, men känns väldigt svårt att ha en personlig blogg då..

  Tror du behöver ta en fundering på vad det är som tar tid från bloggen, är det skolan eller är det att vara nykär? Efter sommaren kanske nykärheten lagt sig lite och ni börjar få en normal vardag ihop, då kanske det blir enklare att balansera allt?
  Rent karriärmässigt skulle jag säga det är dags att antingen starta företag, få jobb inom influencing (tänker typ som Ellinor Löfgren) eller få en utbildning.
  Du är bäst Andrea och vet att du kommer lyckas oavsett vad du tar dig an 🙂

 27. E

  Kan fatta att det blir stressigt (pluggar själv till mina exams i juridik nu och hinner påriktigt knappt duscha för jag spenderar ca 12h per dag på bibblan), men hoppas du får det gå ihop! Jag tycker du ska fortsätta plugga om du tycker det är roligt/intressant, nyttigt för din kunskap och får dig vara stolt över dig själv! Det är ju det som är viktigaste, tycker jag. Älskar den känslan. Sen på tal om inlägg jag skulle vilja läsa, så behöver det inte vara så himla invecklat.. Kanske typ mera bara såna vanliga/inte för slipade inlägg som tex ’hej sitter och äter frukost och ska göra detta och detta idag’. Tycker det är bättre med ens ett sånt inlägg än inget alls/ett collage! 🙂 Bara sådär real-time uppdatering, typ ba att du lever hahah.. Hoppas det har gått bra i skolan iallafall!

 28. F

  Mina favoritinlägg är faktiskt när du kort och gott skriver om din dag blandat med lite bilder från den. Jag uppskattar faktiskt mobilbilder från vardagen mer än iscensatta outfitbilder eller vad man ska säga, haha. Sen gillar jag även dina inlägg med recept väldigt mycket!

 29. Lotta

  Hej, jag själv gillar att du studerar och samtidigt har din blogg. Har full förståelse att du inte har lika mycket tid pga det. Jag själv gillar liknande inlägg som detta men också dagen i bilder inlägg, eller inlägg då du reflekterar kring din vardag som t.ex. ditt förra träningsinlägg. Jag känner mig väldigt motiverad av dig då du både pluggar och studerar och har alllt annat för dig samtidigt.

 30. Amanda

  Hejsan! Helt ärligt så har jag inte märkt av att du inte uppdaterat lika ofta. Jag går ändå in på din blogg varje dag :))))))) så jag har INGET att klaga på ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!! Jag gillar outfit / haul inlägg samt MAT RECEPT<3<3<3<3<3 lite tips osv!! & bara anmält när du pratar om dagen. Allt behlver inte vara så perfekt!!!:) ta det lugnt. Fattar ej hur folk kan klaga ?

 31. Sofia

  Fast då kan jag känna att de som inte förstår att skolan tar tid och är besvikna över det måste vara väldigt små, tyvärr. Om de inte förstår att man gör sitt allra bästa och att universitetsstudier (och gymnasie för den delen!) tar mycket tid! Min farfar har alltid sagt att ”utbildning är det enda du inte kan ta ifrån en människa” och det är ju verkligen sant. Om det är jobbet som känns roligare, så kör på det ett tag till och hoppa på studierna igen efter det. Men om du själv känner att du utvecklas och att DU tycker det är kul tycker jag att du ska strunta i de som blir besvikna över att du bloggar mer sällan! Det är DITT liv och DIN framtid och då spelar det ju ingen roll att några okända personer är besvikna angående ditt bloggande 🙂

 32. Caroline

  Det känns som att bloggen endast består av: collage, tips om dina kollektioner, ”min helg i bilder” och så om igen. Ibland något frågeinlägg, eller något inlägg om något annat. Jag saknar outfitsinlägg, personligare inlägg så som texter, svar på frågor, mer vardagsbilder, mer inlägg om när du gör saker (inte bara på helgen). Känns som att du inte går på event eller liknande så mycket men det är ju något som alltid är kul att läsa om tycker jag. Hoppas du inte tar detta negativt men tycker tyvärr att kvalitén på din blogg försämrats markant. Dock tycker jag fortfarande att du är grym och att du lyckas jobba, plugga och ha tid med livet är helt fantatiskt!!! <3

 33. Michelle Nilsson

  Hej, jag tycker absolut inte att din blogg har blivit sämre. Märker inte av något o jag har läst din blogg i kanske 3-4 år 😍 jag uppskattar sånna inlägg där du skriver va du gjort, tips på outfits, favoriter, mat, o även tankar osv.
  Du har ju släppt 3 klädkollektioner sen i höstas, så jag tycker att med all rätt att du får känna att du haft mycket o göra 😃
  En utbildning är alltid bra att ha oavsett, så jag tycker du ska plugga om du kommer in o det känns rätt. Det kanske blir ännu svårare för dig att plugga i framtiden om det kommer andra grejer i livet som tar plats ❤️❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting