AllmäntSkönhetTips

Så får du beach-lockarna att hålla!

I samarbete med MARIA NILA


I samarbete med Maria Nila vill jag visa er hur jag använder deras produkter för att få mina lockar att hålla så bra som möjligt under dagen. Nu har tyvärr min locktång gått sönder så istället för mina vanliga lockar så körde jag på lite mer ”beachy waves” den här gången, vilket jag gillar starkt! Det här inlägget passar er som vill få stylingen att sitta hela dagen, perfekt inför dagar som studenten, midsommarafton eller andra sommartillställningar. Här får ni helt enkelt se min hårrutin när jag stylar håret mer än att bara tvätta och föna! Alla produkter jag visar upp i detta inlägg hittar ni på https://marianila.com. Sen har jag även en rabattkod till er som ger er hela 25% rabatt på hela sortimentet, skriv bara in ”ANDREA25” i kassan!


Steg 1: Efter jag tvättat håret och handdukstorkat det så sprayar jag ”Cream heat spray” i hela håret! Den här doftar ljuuuvligt.


Steg 2: Här har vi en ny favorit!! Innan jag fönar håret masserar jag in volym-mousse i rötterna för att skapa just bästa möjliga volym!


Steg 3: Efter föning lockar jag håret med plattång. Jag väljer att locka lite åt olika håll hela tiden, alltså både ut från och in mot ansiktet på båda sidorna. Det tycker jag är ett bra knep för att skapa lite mer liv i håret och: mer volym!


Steg 4: Sen sprayar jag håret med Styling spray, här ser ni den i litet format. Älskar verkligen att ha den här storleken till gymmet, när jag reser osv. Den här hårsprayen är den perfekta om man vill åt en lite lättare spray som är lätt att borsta igenom men ändå håller vad den lovar!


Den här doftar precis som de andra produkterna sååå gott.


Steg 5: Ännu en ny favorit för sommarhåret! Salty mist är en saltvattenspray som skapar stadga och ger håret den där sommriga, nybadade looken och känslan. Har inte använt saltvattenspray alls förut men är verkligen frälst av denna, perfekt nu på sommaren ju!


Ytterligare tips: Kan varmt rekommendera er att testa deras torrschampo om man vill ha ett torrschampo som ger grym volym och stadga. Perfekt att fylla på med under lite svettiga sommardagar när man inte vill tvätta håret i duschen varje dag. Sen har Maria Nila en egen hårolja som är FANTASTISK. Ha den i topparna så ser håret nästan nyklippt ut!


Alla produkterna hittar ni som sagt på marianila.com. Och för er som inte redan visste det; alla produkter från Maria Nila är veganska, icke djurtestade och förpackningarna är miljökompenserade. VILKEN GREJ va? Dom är så jäkla grymma och jag ser sååå mycket fram emot att åka till Sydafrika med dom om några veckor. Och hörni, glöm nu inte rabattkoden!!

Kommentarer

 1. Anna

  Andrea, jag kommenterar inte din blogg ofta, men när jag gör det får jag aldrig svar. De andra kommentarerna jag ser från andra får heller inte svar på sina frågor. Finns det någon anledning till att du aldrig svarar på bloggen? Du kanske inte kollar kommentarerna? Jag ska inte lägga för stor vikt i detta, men tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt. Det är lite det som är roligt med bloggar, att man får läsa om andras liv och kan ha lite ”kontakt” med andra människor, vilket jag gillar. Det kanske inte är din första prio. vilket jag förstår. Kram<3

 2. Maja

  Hej! Skulle inte du vilja göra ett inlägg där du tipsar om baddräkter? Såg din senaste video på youtube och dog lite för din baddräkt. Vad hade du för storlek i den? Det är ju så svårt med bikini/baddräkter vad för storlek man ska ta…
  Puss och kram

 3. Vilma

  Hej!
  Skulle du vilja göra en video eller inlägg om hur du lockar ditt hår? Jag tycker att du gör så sjukt fina lockar och hade varit väldigt inspirerande att se hur du gör. Ha en bra dag!
  Kram

 4. Wilma

  Hej Andrea!
  Förstår att detta är en känsliga fråga men…
  Hur var det att träffa någon ny efter ett så långt förhållande? Hur lång tid tog det innan du kände att du ”inte gjorde fel” när du var med någon annan än ditt ex? Har precis kommit ut ur ett långt förhållande och jag undviker alla killar kring mig för att inte göra mitt ex avundsjuk eller liknande… Kan knappt kramas med någon annan för att jag tycker att det känns fel för att det inte är mitt ex. Hur hanterar man detta? Hur kändes det för dig?

  Kram <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting