AllmäntTips

Bikinis & baddräkter

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Sommarvädret verkar verkligen hålla i sig vilket gör att man helt plötsligt måste leta fram sina badkläder från källaren, i alla fall i mitt fall. Det är någonting med bikinis och baddräkter man kopplar ihop med lycka haha, kanske därför jag vill ha så många. Här nedanför hittar ni massor med fina baddräkter och bikinis att bära i sommar!


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an 


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // // 10an // 11an // 12an 

Kommentarer

  1. Tyra

    Gud vad smala modeller (inget mot folk som är smala men det är ju inte ett sammanträffande att de är så smala…)

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting