AllmäntTips

Love, Simon

I måndags var jag och Gustav och kollade på förhandsvisningen av hypade filmen ”Love, Simon”. Filmen har premiär i Sverige den 15e Juni om jag inte minns helt fel. Som ni ser i trailern så handlar filmen om Simon som har ett helt vanligt liv förutom att han har en stoooor hemlighet, nämligen att han är homosexuell. Jag var lite rädd för att filmen skulle upplevas som klyschig och cheesy men wow vad fel jag hade. Jag måste säga att jag blev riktigt tagen av filmen och tipsar er starkt om att se den när den släpps. Den hade precis lagom mängd humor, lagom mängd allvar osv.

Godmorgon förresten! Jag befinner mig ju som ni säkert redan vet i Malmö och idag är planerna att bara plugga inför mitt seminarium på tisdag och tentan på fredag. Annars har vi inte så jättemycket planer, jag hoppas att vädret håller i sig så jag kan ligga utomhus och läsa i solen och slippa sitta inne hela dagen. Puss på er och hoppas ni får en bra start på helgen! 😀

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting