AllmäntRecept

RECEPT: Tryffelrisotto


Glas – HÄR // Glasunderlägg – HÄR // Guldiga bestick – HÄR 

Här om dagen så kom jag och Gustav hem till mig väldigt sent och hade fortfarande inte ätit middag. Istället för att laga något så snabbt som möjligt så får jag för mig att jag är sugen på att laga risotto – jag har aldrig ens gjort det förut haha.. Som tur är stänger inte min Ica förens 23 så sagt och gjort, vi lagade risotto!


Vanligtvis när man äter risotto så brukar man ju (tror jag i alla fall) ha i ingredienserna i själva risotton men vi gjorde en liten specialare haha. Risottoriset kokade jag enligt instruktionerna med lite buljong, vitlök, lök, vin osv. Sen bredvid risotton gjorde vi en tryffelsås med qourn.

Qournbitar
Champinjoner
Sparris
Bladspenat
Matlagninsgrädde
Soya
Kycklingfond
Grönsaksfond
Salt, peppar
Olja smaksatt med tryffel eller tryffelolja
Parmesan!!!

Meeegagoals kan jag lova er!

Kommentarer

  1. Nadja

    Åh kan du inte skriva hur du gick tillväga också? Inte bara ingredienserna? Typ hur du kokade riset och fick det så krämigt osv? 🙂
    Ser riktigt gott ut och tänkte testa detta recept imorgon!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting