AllmäntResor

Fast i Doha

Ja hörni det är inte alltid saker går precis som man tänkt sig. Jag har missat mitt första flyg någonsin och det hade nog inte kunnat komma mer olägligt om jag ska vara ärlig. I och med att jag är egenföretagare så kan jag styra rätt mycket själv och det blir sällan stora konsekvenser av att eventuellt missa ett flyg. Konsekvenserna är kanske inte megastora nu men känslorna är det. På tisdag morgon åker ju jag till USA i fem veckor vilket ska bli underbart men det betyder också att jag värderar varje minut jag får hemma mellan Sydafrika och USA såååå högt. Saknar ju min kille så att det gör ont i hela kroppen och när då vårt flyg blev försenat i Johannesburg så vi missade det i Doha kändes allt bara så jävla piss. Skulle egentligen landat i Stockholm 13.00 men nu kommer vi 20.35, det hade ju absolut kunnat vara så mycket värre men ja det känns verkligen inte kul. I vanliga fall hade jag väl bara varit lite irriterad men nu känner jag mig ledsen.

Men men, vad ska man göra liksom? Som tur är så fick vi i alla fall tillgång till ett hotell som ni ser ovanför där jag och Michaela hänger nu. Vi har beställt lite frukost till rummet och sen tänkte jag försöka få till en timmes sömn eller något. Jag sov så himla orolig på flyget mellan Johannesburg och Doha i och med att det hela tiden var lite oklart om vi skulle hinna eller inte. Men som sagt, nu är det bara att försöka tänka positivt och ladda om resebatterierna. Hoppas bara på att slippa resa i över 30 timmar i framtiden haha..

Kommentarer

  1. Emma

    Hej!
    Tidigare nämnde du att du valt att äta mindre kött för att kompensera för allt ditt flygande, men jag ville bara upplysa dig om att det egentligen inte hjälper, inget hat. Jag förstår att ditt jobb leder till att du måste flyga mycket, men att till exempel flyga till Paris för att fota en kollektion känns lite väl onödigt, kanske man kan prioritera resorna istället och göra mera på hemmaplan för vår miljö är faktiskt väldigt fin. Länkar en artikel om just flygresor och köttproduktion.

    https://svenska.yle.fi/artikel/2018/06/10/nej-du-kan-inte-forsvara-ditt-flygande-med-att-du-ater-mindre-kott

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting