AllmäntTips

Designer sale

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Afound.se är H&M’s nya satsning och verkar ha allt från billigt till dyrt med en härlig liten tvist; nästan allt är nedsatt! Det finns allt från H&M’s egna märken till Chanel så ja det är en jäkla spann på pris. Här nedanför har jag listat några dyrgripar som är nedsatta på hemsidan! Skynda fynda 🙂 
Chanelväska // Balenciaga skor // Celineväska // Chanelväska
Valentino: 1an // 2an // 3an // 4an
Gucci: Röd väska // Rosa väska // Sneakers // Sneakers // Svart väska
Givenvhy: Svart väska // Beige väska // Blå väska

Stella McCartney: 1an // 2an // 3an // 4an

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting