ResorUSA 2018Videoinlägg

USAVLOGG #1


Som jag lovat, självklart ska jag vlogga medan vi är i USA och inte bara en gång utan målet var en gång per destination. Nu vloggade jag inte i San Fransisco men ska verkligen försöka göra det i Hollywood, Hawaii, Las Vegas och New York! Skulle verkligen vilja få ihop fem vloggar från resan i alla fall. Här har ni den första och då får ni följa med när jag och Mathilda åker från Bakersfield till Santa Monica. Videon är alltså inspelad i söndags 🙂 Hoppas ni gillar den!

Kommentarer

  1. NZ

    Men ALLTSÅ ÅH, ÄLSKAR vloggen!!! Alltså du är typ roligaste individen på jorden?? Skrattar så jävla mycket varje gång, vill ha mer!!!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting