AllmäntSkönhetUSA 2018

Sminksnack


Så fort jag får lite färg av solen så känner jag inte lika ofta för att sminka mig, känner mig väldigt bekväm med att gå osminkad då. Jag är bekväm osminkad oavsett årstid och nyans på min hud men känner mig helt enkelt extra fräsch och fin när jag är lite solkysst 🙂


För något år sedan hade jag verkligen ett intresse för smink och la ner rätt mycket tid på att researcha mig bland olika märken och varianter. Något jag inte riktigt haft ork, tid eller intresse för nu MEN jag vill ju fortfarande ha bra smink haha. Jag har några märken jag gillar men har väldigt blandat, puder från ett märke, mascara från ett, rouge från ett osv. Och om någon undrar vart min sminkväska är ifrån så är den från H&M, så jäkla smidigt och skönt att den är genomskinlig och i plast så man lätt kan göra rent den!


Primer – Make Up Forever // Foundation – Make Up Forever // Concealer – Too Faced // Setting powder – Kat Von D
Såhär ser en del av min bas ut just nu! Nu använder jag dock knappt foundation och concealer på sommaren men gillar verkligen dom här. Pudret från Kat Von D är grymt! Primern skulle jag lika gärna kunna byta ut.


Nu när vi är i USA är mycket av sminket billigare så tänker att jag ska lägga lite tid och pengar på att införskaffa mig lite nytt och tänkte helt enkelt höra med er om vilka era smink/skönhetsfavoriter är? Allt från mascara till settingspray, ansiktskräm till brynskugga. Finns det några butiker man borde besöka förutom typ Sephora i skönhetsväg? Hit me up med era tips bästa ni! <3 Skulle ni vilja att jag gör ett mer detaljerat inlägg om vilka produkter jag använder så kan jag absolut fixa det också 🙂

Kommentarer

 1. Matilda

  Jag vill gärna se efteråt vad du köpte för smink i USA så jag får tips tills jag ska åka dit nästa år. 🙂

 2. Hannah

  – besök en morphe brushes affär och köp Jaclyn Hills palett, bästa som finns!!
  – sen älskar jag Kiehl’s ultra facial moisturizer och använder den som primer nu under sommaren!
  – Estee lauder double wear foundation är helt fantastik och ser verkligen supernaturlig ut på huden.
  – Physicians Formula Butter bronzer är världens bästa budget bronzer.
  – Mario badescu rose water setting spray är GULD. finns att köpa på ULTA
  – Tarte Shape tape concealer

 3. Soffan

  Morphe Brushes, bästa palletterna och bästa borstarna! Vet inte exakt vart det ligger men relativt nära LA tror jag!
  Sen är deras facemist den bästa jag någonsin har varit med om.

 4. Alice C

  Hej! En billig maskara som du kan hitta på typ CVS eller Target m.fl är covergirls the super sizers mascara. Den är super bra och är SSÅSÅÅÅÅSÅ ledsen att jag inte införskaffade mig flera när jag var där senast! Den skulle jag nog rekommendera högst!!! Kramar Alice

 5. Emilie

  ULTA!!!! De har bland annat tarte (shape tape, du kommer aldrig vilja byta ut den), FLOWER beauty av Drew Barrymore, vilket ska vara otroligt bra. Kollar du Nikki tutorials Andrea? Om inte, göööör det!! Hon gjorde en video med Drew där hon förklarar mer kring märket och att de valt att lägga mer pengar på formulan än all marknadsföring. ULTA har även drybars produkter. Om du inte har varit på drybar, så tycker jag verkligen du ska gå till en av deras butiker, eller ja ”butiker”, om du vet vad det är så kanske det är onödigt för mig att förklara. Men en snabbis, de fönar helt enkelt ditt hår, stylar det osv. Och använder främst sina egna framtagna produkter. Var där i New York och blev kääär i ett spray som heter ”triple sec” texture, volume och något mer. Bästa skiten haha, mitt hår höll i en evighet. Nu låter det som om jag kan allt mellan himmel och pannkaka men neeej inte alls. Vill bara tipsa om lite saker man annars kanske missar. Hoppas ni har en underbar resa!!!

 6. Ebba

  Benefits ögonbrynsprodukter är grymma!!! Många av deras övriga produkter är även väldigt snygga att ha framme hehe

 7. Denice

  Jag skulle absolut kika in Ulta eller Nordstrom. Nordstrom har dyrare utbud utav både smink och kläder (Blandning av NK och Barney’s typ) med smink som Tom Ford, Bobbi Brown, Charlotte Tilbury t.ex. Annars har Ulta och Target billigt smink. Jag skulle tipsa dig att kika in Tati på youtube, hon tipsar om både drugstore smink (maybelline, loreal, essence m.m.) men provar på allt mellan det superbilliga och dyra. Gud, lång kommentar men! Hoppas det hjälpte lite. Kram

 8. Sanna

  Rekommenderar er att gå in på Ulta om ni hittar ett sånt. Där har de massa märken, både de lite finare och Drugstore. Om ni åker dit rekommenderar jag definitivt Tarte’s Shape tape concealer som finns exklusivt på just Ulta. Den är grym och innehåller riktigt mycket produkt så jag tycker den är prisvärd. Tarte har också riktigt fina ögonskuggspaletter!

  Ni borde också ta en kik på drugstores som CVS och Walgreens t.ex.  Finns mycket bra smink på sånna ställen också och där hittar man ofta bra deals så att det blir ännu billigare. Några exempel på smink jag gillar därifrån:
  – CoverGirl har flera bra mascaror (märker ingen skillnad från Max Factors mascaror, men mycket billigare)
  – Physicians Formula Butter bronzer (luktar gudomligt)
  – Milani Make it last Setting spray (tror den är travelsize)
  – Soap&glory Kick ass puder
  – NYX och L’Oréal har båda skitbra dupes för Anastasias brow wiz!

  Lycka till med sminkshoppingen nu 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting