ResorUSA 2018Videoinlägg

USA VLOGG #2


Som lovat, här är en ny vlogg från vår USA-resa! Den här vloggen består av klipp från två olika dagar, dagen jag började vlogga så dog nämligen kameran lite olägligt så fortsatte två dagar senare helt enkelt. Vloggen kanske uppfattas som lite hattig men jag hoppas att ni gillar den ändå! 🙂 Om ni vill ha en liten sammanfattning kring vad den handlar om så får ni se när Mathilda vaxar min armhåla, när vi hänger i Santa Monica, när jag facetimar med Gustav och Nora samt när vi är i vårt nya boende i West Hollywood 🙂 Krrraaaamm och hoppas ni gillar videon!

Kommentarer

  1. Hanna

    Hur trivs ni överlag i USA och är ni nöjda med resan hitills? Det mesta ni delat med er av i podden, bloggarna, snap, youtube osv har ju varit negativt, känns som ni varit missnöjda med nästan allt hittills, är det så eller blir det bara så att ni inte pratar lika mycket om det ni är nöjda med? Blir ju lätt att man fokuserar på det som varit mindre bra

  2. Nicole

    Hej Andrea, ni verkar ju ha livets resa! Har två snabba frågor. Varför solar du med bikini så att du får en så tydlig linje, tänker att det syns tydligt när du hade den ljusblåa klänningen? Och sedan undrar jag hur laserhårborttagningen fungerar såhär i längden. Njut av resten av resan!💫💫

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting