ResorUSA 2018Videoinlägg

USA VLOGG #3 – Hawaii!

Vlogg nummer tre från vår USA-resa är här och den här gången befinner vi oss på Oahu, Hawaii! Ni får följa med på en väldigt lugn dag som består av en bergsbestigning (eller försök till), strandhäng och ja det är typ det haha. Eller hur är det vackert här? Är verkligen så tagen av hur fint allt är. <3

Kommentarer

  1. Lisa

    Hej! Tänkte bara tipsa er om att checka in på flyget ni flyger med från hawaiis hemsida. Alltså om ni typ flyger United så gå in på deras sida och checka in typ 20 timmar innan avgång, då får ni bättre platser🙈 Man får oftast platserna långt bak om man checkar in sent

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting