AllmäntWanted

Wanted: Jumpsuits

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Något jag verkligen kollat efter här i New York är en ny jumpsuit, tycker det är så himla bekvämt plagg + att det är så skönt att välja ett plagg och sen ha en hel outfit klar och fixad. Här nedanför hittar ni sex stycken jumpsuits jag verkligen gillar. Mina favoriter är den andra och den tredje! 🙂


Beige – LÄNK


Grön, svart och vit – LÄNK


Randig med knappar – LÄNK


Röd – LÄNK


Champangefärgad – LÄNK


Kopparfärgad – LÄNK 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting