AllmäntWanted

Online wanties

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Vit body – LÄNK // Svart blus – LÄNK // Beiget linne – LÄNK // Vitt linne – LÄNK // Svarta tofflor – LÄNK // Vit tröja – LÄNK

Tidigare idag när jag var lite uttråkad och slösurfade lite bland mina olika favoritbutiker (ovanligt..) och såg att Ginatricot har 25% rabatt på ett helt köp till och med den 22a. Tänkte tipsa er om det samt visa upp mina favoriter därifrån just nu! Linnet i beiget tog min uppmärksamhet! Samma med den stickade tröjan som har ett ordinariepris på endast 199 kr!!

Kommentarer

  1. Vera

    Hej Andrea, tänkte på nästa veckas podd och att ni ska prata om er USA-resa. Konstiga/obehagliga män finns tyvärr på många ställen, när jag var i Spanien här om veckan var det helt sjukt hur folk visslade på en och höll på. Så tror inte att det är något unikt för USA, fick en så tråkig bild av USA efter er senaste podd…
    Ville bara dela med mig av en reflektion 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting