AllmäntTips

Snygga badshorts!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Ni var väldigt många som klickade på länken när jag tipsade om Gustavs fina badshorts så tänkte att jag kunde visa fler snygga, intresset var större än väntat må jag säga! Antingen är det några killar som är här inne och kikar ibland eller så är det många som är intresserade åt sina partners 🙂 Oavsett så tycker jag att det är väldigt fint med färgglada badshorts på killar, gärna med mönster och motiv likt dom här nedanför! ALLA shorts är på rean och de flesta av dom kostar 250 kr!! Alltså väldigt bra läge att fynda ett par shorts till sig själv eller ge någon en fin present 🙂


Rosa med glassar – LÄNK // Gröna – LÄNK // Blåa med glassar – LÄNK // Orangea med palmer – LÄNK

Röda med kaktusar – LÄNK // Blåa med kaktusar – LÄNK // Camouflage – LÄNK

Gröna med fåglar – LÄNK // Blåa med sjöhästar – LÄNK // Gröna med palmer – LÄNK // Ljusblå – LÄNK 

Kommentarer

  1. Alva

    Vad har du för åsikt kring Hannalicious och hennes uttalanden? Exempelvis: instruerar sin mamma i hon ska posa för att se smal ut, är noga med att skriva att hon bara äter max hamburgare en gång om året, uppmanar till att räkna kalorier, indirekt säger att man bör skippa dessert etc. Hon hamnar i blåsväder rätt ofta över hur hon uttrycker sig. Personligen tycker jag att hon är otroligt omogen som vägrar inse vilken malt hon besitter och därmed kan erkänna det ansvar hon måste ta i att INTE BIDRA TILL kroppshets (vilket hon dessvärre upprepade ggr gör). Du är den influencer som tydligast tar sitt ansvar och har en väldigt sund relation och inställning till träning och kost. Funderar mest kring hur der blir i influencer-världen när två ”världar” krockar sådär (i mina ögon står din inställning och syn tvärtemot hennes).

  2. L

    Hej Andrea! Först och främst vill jag bara säga hur mycket jag tycker om din blogg. Har tröttnat på så många influencers det senaste men utan att känna dig tycker jag att du fortfarande har behållt det jordnära i bloggen som många faktiskt är ute efter. Men jag undrar hur lång tid efter du och Anton gjorde slut som du började träffa Gustav. När är det okej att gå vidare? Har nyligen lämnat mitt gymnasieförhållande bakom mig och det känns väldigt skevt att man en dag ska gå vidare med någon annan.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting