AllmäntPodcasts

Veckans poddavsnitt!


Idag är det tisdag igen och det betyder nytt poddavsnitt! Nu under sommaren så har jag och Mathilda lite specialavsnitt i form av inget avsnitt alls (haha), frågepodd och nu det här! Jag och Mathilda kom på idén att bjuda in varsin gäst medan vi var i USA och jag tänkte direkt på att det skulle vara kul att podda med Gustav. Jag presenterade idén för honom och han var på!

I avsnittet pratar vi om hur vi lärde känna varandra, hur vi träffades och blev kära. Hur det gick till när vi sa (och vem som sa först) att vi älskar varandra första gången och mycket annat. Vi svarar på lite mejl från er lyssnare och det leder oss in på samtal om relationer, kärlek, otrohet och mycket annat. Hoppas verkligen att ni gillar avsnittet för det var riktigt roligt att spela in <3 Ni hittar avsnittet i Acast eller Podcaster-appen om ni söker på Mathilda och Andrea <3

 

Kommentarer

 1. Freja

  Asså jag gillade avsnittet med Gustav såå mycket! Tyckte han var jättebra på att podda också, och ni båda hade mycket kloka tankar, man märker verkligen att ni klickar så bra. Kram!

 2. V

  Åååååå vilket bra avsnitt… absolut älskart!!
  Ni är verkligen ett underbart par.. så härliga!

  All kärlek till er… ♡♡♡
  (Första gången jag lyssnar på podden..so so good)

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting