AllmäntPodcasts

Tusen tack!

Hörni wow vilken underbar och massiv respons jag och Gustav har fått på vårt poddavsnitt från i tisdags. Trodde absolut att det var många som skulle vara intresserade av att lyssna men trodde aldrig att vi skulle få såhär många meddelanden, kommentarer och mejl. Ni är så många som skrivit oerhört fina saker om avsnittet och vi båda vill bara uttrycka vår enorma tacksamhet för detta. Jag är så imponerad av Gustavs första poddframträdande och jag blir extra stolt över honom när jag läser era kommentarer till honom, fasen vad kul det var att podda med honom och låta er lyssna på det. Vi har läst allt högt för varandra och blivit jätterörda, TACK TACK TACK!

 

Kommentarer

  1. Johanna

    Vad heter podden som ni pratar om med karaktären satan och budorden? Har försökt söka med hittar inte, den lät så himla rolig haha!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting