AllmäntOutfits

Denim Dress

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Jeansklänningen jag hade på mig i Amsterdam fick jag frågor om på snap och instagram. Den är inköpt för ett och ett halvt år sedan och den är från Topshop. Tyvärr verkar den vara slutsåld men här nedanför hittar ni några liknande! <3

1an // 2an // 3an // 4an

Kommentarer

  1. My

    Hej Andrea!

    Jag tycker att det är problematiskt med influencers som både menar att de bryr sig om miljön, men samtidigt flyger flera gånger per och har som ARBETE att marknadsföra produkter för människor att KOMSUMERA.

    Detta galna konsumtionssamhälle måste få ett slut.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting