AllmäntTips

Höstjackor- Fake fur

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

För några veckor sedan nämnde jag att jag skulle vänta lite med att tipsa om höstkläder och nu tycker jag ändå att det börjar bli dags. Man märker att folk börjat skolan igen och att de flesta är tillbaka från semestern. Även om det fortfarande är rätt varmt (idag ska det vara 25 grader i Stockholm!) så märker man också att temperaturerna börjar sjunka tillbaka. Här nedanför har jag samlat 12 stycken ”teddy” och pälsjackor (alla fejk såklart) i två olika prisklasser. De första sex har en prislapp under 400 kronor och nästa del under 800! Tänker att jag gör en likadan för kappor som kommer upp i helgen 🙂 <3  1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Kommentarer

  1. Kajsa

    Hej Andrea! Om en vecka börjar jag plugga på universitetet och behöver tips på en bra väska som får plats med dator, böcker osv. Har du några tips på snygga men rymliga väskor? Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting