AllmäntVideoinlägg

Vlogg från Amsterdam!

ÄNTLIGEN är jag helt klar med vloggen från Amsterdam. Anledningen till att det dröjt så mycket är för att jag ville redigera en annan vlogg före (också gjord i Amsterdam) men sen blev jag inte tillräckligt nöjd med den så har velat lite fram och tillbaka med hur jag ska göra. I den här vloggen är det i alla fall (mestadels) Gustav som vloggar vilket jag tycker var väldigt kul. Hoppas ni känner samma! Vi hade i alla fall det sååå trevligt i Amsterdam och det tycker jag märks i den här videon 🙂 <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting