AllmäntReceptTips

Söndagshandla? Här hittar du recept till veckan!

Många (även jag) har ju som vana att veckohandla på söndagar och även då planera vad det är man vill äta i veckan. Vissa veckor flyter ju detta på hur bra som helst och andra går det lite trögare. Här nedanför har jag samlat några av dom senaste recepten jag lagt ut här i bloggen. Jag är inget mat-geni eller någon som gör avanacerade saker i köket men jag ska försöka bli bättre på att skriva om vad vi gör till middag osv här hemma. Jag vet i alla fall att jag älskar att få tips och inspiration på vad man kan äta även om det är något så simpelt som en pastasallad.

Här nedanför hittar ni fem recept, perfekta rätterna att göra från måndag till fredag den kommande veckan!

Grön ärtsoppa – LÄNK

Vegetarisk pastagratäng – LÄNK

Vegetariska pannbiffar – LÄNK

Tryffelrisotto – LÄNK

Pastasallad med soyanuggets – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting