AllmäntResor

Touchdown Kreta!

Nu kan jag äntligen skriva att vi är framme! Taxin hämtade oss 11.45 hemma och vi var inte på hotellet förens vid strax efter tolv. Vi hade en egentligen ganska smidig mellanlandning i Prag men tyvärr så drabbades vi av förseningar. Men men, tur var så hade vi i alla fall varandra som sällskap. Juste, om det varit oklart så är det jag och Gustav som åker. Syftet med resan är att jag har ett samarbete med Ving på Instagram kring hotellet som vi bor på. Vi kom som sagt fram sent igår kväll, snacka om att vi möttes av ett underbart rum!

Något jag gärna prioriterar att boka på semestern: balkong eller uteplats!

Allt på hela hotellet är väldigt nytt och fräscht. Älskar den här industriella stilen

Vi har två sovrum!! så jag passade på att fota det som Gustav inte sover i innan jag väcker honom 🙂

Utsikten från vårt rum! Dagens planer är inte många, vi ska som sagt snart upp och då är det frukost som gäller. Efter det ska vi nog hälsa på resten av teamet. Det är influencers här från hela Europa samt alla från Thomas Cook/Ving. Annars tänker jag lägga mig på en solstol med en bok och bara njuta!

Kommentarer

 1. Jennifer

  Hej Andrea!
  Läser din blogg dagligen och tycke verkligen att allt du gör känns så himla genomtänkt och välkort. Har själv precis startat blogg och skulle gärna ta emot lite tips! Till exempel, vilka appar/program redigerar du i, vilka är de bästa inläggen att publicera (vad uppskattas mest), hur skapar man ett förtroende till sina läsare?
  Kram, Jennifer 🙂

 2. Jennifer Koch

  Hej Andrea!
  Läser din blogg dagligen och tycke verkligen att allt du gör känns så himla genomtänkt och välkort. Har själv precis startat blogg och skulle gärna ta emot lite tips! Till exempel, vilka appar/program redigerar du i, vilka är de bästa inläggen att publicera (vad uppskattas mest), hur skapar man ett förtroende till sina läsare?
  Kram, Jennifer 🙂

 3. Therese

  Hej! Vill tipsa dig om att gå till MED cafe och restaurang som ligger ca 300m från hotellet. Vi åt majoriteten av våra måltider där.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting