AllmäntBekännelserFrågor & Svar

HÖSTLISTA

Listan hittade jag hos Bianca <3

1. Beskriv din höst i tre ord
– Lugn
– Träning
– Nuet

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bästa med hösten är att jag ofta känner mig motiverad att vara produktiv. Jag är ofta rätt positiv på hösten efter en sommar där man kanske ofta inte fått så mycket gjort. Jag tycker om att promenera utomhus, dricka kaffe, tända ljus. Under sommaren kan jag nästan sakna det där kvällsmörkret som tända ljus passar så bra till. Det sämsta med hösten är definitivt regn & blåsten.


3. Hur höstmyser du?
Egentligen så skiljer sig väl inte höstmyset så jättemycket från resten av året. Men jag försöker ofta tänka på att hjälpa hösten lite på traven. Piffa lite extra hemma i form av blommor, ljus osv. En fantastisk höstdag för mig skulle innehålla en promenad i solen, kaffe utomhus på en bänk, kanske gå på en bio och sen käka något gott hemma i soffan. Det känns som att det väldigt ofta är bra tv-program på hösten som man kan följa. Jag längtar sååå mycket efter Robinson men det lär inte bli förens i vår antar jag? 

4. Vad har du på TO-DO listan just nu?
På to do listan står bland annat att få klart sovrummet. Till er som väntar på efter-bilderna så har jag en ganska bra ursäkt. Det är inte jag som inte tagit tag i det utan det är så att det verkar vara extrema leveranstider på diverse gardintillbehör just nu. Jag beställde bland annat nålkrokar och takfästen för tre veckor sedan och dom har fortfarande inte kommit. Börjar bli riktigt trist. Mitt andra riktiga to-do är att komma in i mina träningsrutiner igen, känner verkligen att jag behöver det. Mår så bra av att träna regelbundet.

5. Bästa musiken för regniga dagar?
Vad som helst på min spellista som ni hittar HÄR

6. Vad tittar du på?
Jag och Gustav är äntligen inne på sista säsongen av Orange Is The New Black så just nu är det vad vi kollar på. Efter det skulle jag gärna vilja se säsong två av både Ozark och Atypical! Alla dessa serier hittar ni på Netflix.


7. En höstig maträtt du kommer äta?

Jag äääälskar soppa och det känns väl rätt höstigt? Så mycket soppa får det gärna bli 🙂


8. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag tränade väldigt mycket! Nouw anordnade ett roligt utomhus bootcamp och jag fick testa på kickboxning på ett event där jag tog med mig Elsa. Det var riktigt köttigt och kul. På senaste tiden har jag verkligen blivit sugen på att träna lite fighting. Min kille har ju kört mycket thaiboxning och det verkar vara sååå kul. Vi hälsade på hans gamla ställe där han körde (innan han skadade ryggen) och det var sån härlig stämning alltså. Förutom det så var det väldigt kort tid kvar tills lanseringen av min första klädkollektion och shiiiit vad jag var nervös!!

9. Var hänger du helst under helgen?
Nu har jag väl halvt redan beskrivit hur jag skulle vilja att en höstdag såg ut men en perfekt helg för mig ser ut som såhär: Den perfekta blandningen av pojkvän, kompisar och familjen. Jag tränar gärna en gång under fredag-söndag, träffar gärna kompisar eller familjen en sväng och sen ha kvalitetstid med Gustav. Någonting jag verkligen tycker om är ju olika typer av ”utflykter”. Det kan vara något så enkelt som att bara ta bussen till en liten promenadslinga. Mycket god mat.. Okej nu medan jag skriver inser jag alltså att frågan är VAR jag hänger, inte hur hahaha. Men gärna hemma och utomhus!

10. Vad har du för höstplaner?
Inte så många faktiskt! Jag och Mathilda kommer gå ut men en ganska stor grej snart, vi kommer förbereda inför livepodden i Göteborg den 24 November. I oktober ska vi äntligen besöka Gotland igen för att fira Gustavs mamma som fyller år. Förutom det är det inga stora inplanerade saker förutom att jag verkligen ska fokusera på min kropps och min själs hälsa. Har börjat gå till en naprapat nu och det känns verkligen så mycket bättre i min rygg vilket känns så bra. Jag vill bara må bra, det är höstens planer <3

Kommentarer

  1. Elina

    Hej Andrea! Älskar dig och din blogg, men jag undrar om du märker av att du nämner träning i ca vartannan mening i detta inlägg. Och egentligen de flesta inlägge på senaste. Undrar lite hur du ser på det och hur det påverkar dina yngre läsare.

  2. Moa

    Hej! Skulle du kunna berätta mer om vad du har haft för problem med ryggen och vad naprapaten gör? Hur fick du tid hos en naprapat? Jag har själv under en lång tid haft ryggbesvär och blivit rekommenderad att gå till en sjukgymnast för att stärka ryggen. Det är verkligen jobbigt att redan i unga år ha ryggont så skulle vara intressant att höra din ”rygghistoria”. Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting