AllmäntVideoinlägg

Vlogg #1 från Kreta

Äntligen är den första Kreta-vloggen redigerad och uppladdad! Jag har även en till som är på G att bli klar. På tal om vloggar. Skulle ni vilja att jag gjorde fler vloggar hemma i Stockholm även om jag inte har något speciellt planerat? Jag kan lätt känna att dom vloggarna blir tråkiga, samtidigt blir dom lättare mer personliga då det blir lite mer prat och tankar och mindre flänga omkring. Vad känner ni? Vilka typer av vloggar tycker ni är roligast att kolla på? Skulle vara jätteintressant för mig att veta <3

Kommentarer

 1. Evelina

  Jag älskar dina vloggar!! Och speciellt de vloggar som du gör i Stockholm som visar en helt vanlig dag! Dem inspirerar mig såå mycket!! Fortsätt med den, du är grym!!!😍😍

 2. Ida

  Ja mer vloggar hemifrån! Älskar dina vloggar från dina ”vloggveckor” osv du hade när du bodde hemma. Kan kolla på dom om och om igen haha! Du är sån härlig tjej och dom vloggarna är så enkla men så bra!❤️

 3. Sara

  Jag ääälskar dina vloggar!! Kul med variation så det inte bara är när det händer något speciellt utan bara följa en vanlig dag är precis lika kul 😀

 4. Emma

  Åh va kul med en ny video. Jag tycker det är roligt att se både mer lugna/privata videos och när du reser/hittar på saker 🙂
  Kram!

 5. Nathalie

  Jag tycker att de bästa vloggarna är ”en vanlig dag-vlogg”, d.v.s. vloggar när man bara är hemma, kanske tränar, lagar mat och sådana vardagliga saker. Precis som du skriver så blir de mycket mer personliga då. Kram <3

 6. Vilma

  tycker typ ärligt bäst om att titta på när folk ba sitter osminkade o käkar frukost o snackar lite, de e fett mysigt! <3 och har tyckt om dina vloggar från stockholm. så tycker inte att du ska oroa dig över att det blir tråkigt<3<3

 7. F

  Dem bästa vloggarna är dem där du har en vanlig dag, kanske gör några ärende, går o tränar osv! Mycket roligare än att se när någon är iväg på en resa typ..
  Kram,du är grym!

 8. Fanny

  Ju mer vloggar desto bättre. Det spelar egentligen inte så stor roll vad du gör. Som du säger, det är väldigt kul att bara hänga med en vanlig dag och höra tankar etc. 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting