AllmäntInredning

Wanted: inredning

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Ljusgrått // Beiget // Mörkgrått // Ljusgrått

Äntligen är våra takskenor uppe i sovrummet. Nu är det enda vi väntar på nålkrokarna som passar till våra gardiner. För er som inte kommer ihåg så beställde jag dom HÄR gardinerna. Beiget sammet passar verkligen så bra till väggfärgen! När krokarna är hemma så hänger vi upp gardinerna och då får ni äntligen se det färdiga resultatet av sovrummet. Jag sitter i alla fall just nu och letar efter något nytt överkast, vill gärna byta ut det nuvarande. Frågan är bara om man ska köra på en mörkare eller ljusare.. Sänggaveln är mörkgrå.. Hmm! Det lutar förmodligen antingen mot det första (från vänster) eller det andra.

Guldig spegel – LÄNK // Svart spegel – LÄNK // Svart spegel – LÄNK

Sen finns det en yta i sovrummet jag inte riktigt vet vad vi ska göra med.. Ovanför en byrå så är väggen helt tom, jag vet inte riktigt om jag är sugen på att ha tavlor där och har snöat in mig lite på att eventuellt ha en eller ett par speglar där. Ni har säkert precis som jag sett massor med runda speglar hos folk på instagram och det är ju rätt snyggt alltså.. Kanske ska klicka hem någon av dessa!

 

Kommentarer

  1. Julia

    Ett tips är att kolla på rusta efter spegel, köpte en rund där så är såååå fin! Lite otippad affär men verkligen värt ett försök!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting