Allmänt

Godmorgon tisdag!


När det är så fina dagar som dessa, då kan man ju omöjligt inte tycka om hösten? Eller hur känner ni? Jag promenerar längs gatorna och fylls av pirr och lycka likt så jag känner på våren. Som om att något är på gång, det ligger liksom som en härlig känsla i luften. Kanske är det solen, alla lekande barn i Humlegården eller att folk ler på gatan. För första gången sedan i våras/vintras har jag på mig min kappa, det behövdes idag. Det känns mysigt! Jag förstår ju självklart att jag kommer vara ganska trött på att gå runt i kappa sen men jag njuter av att njuta av det nu haha..

Dagens frukost åts på Snickarbacken 7 tillsammans med Gustav. Han skulle på ett möte i stan så jag följde med in så passade vi på att lyxa till det med frukost ute. Något jag älskar att vi har gemensamt är vår kärlek till frukost, eller ja till mat generellt om man ska vara ärlig. Just nu sitter jag på ett annat café och gör klart formuläret jag nämnde igår. Håll utkik här senare ikväll så skulle jag bli suuuuperglad om ni kunde hjälpa mig att svara på det <3 Dagens planer är annars bara att jobba och gå på ett möte. Det blir absolut ingen träning för mig idag, min kropp behöver verkligen vila efter de senaste passen. Det är känns så sjukt (samtidigt som det är helt rimligt) att kroppen blir så chockad av något man vanligtvis brukar göra hela tiden (typ i våras). Jag får bara ta det lugnt och lyssna på kroppen helt enkelt 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting