AllmäntTipsWanted

Design-rea!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an

Afound är ju H&M’s nya satsning som verkar fungera som någon sorts utförsäljare med massor av olika märken samlat hos sig. Där hittar man allt från billigare alternativ som H&M, Ellos, NA-KD men också en del dyrgripar. Här ovanför hittar ni tolv godingar som nästan alla är nedsatta till priset. Varumärken som Gucci, Balenciaga, Chanel osv är ju sällan nedsatta så det är riktigt nice!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting