AllmäntTips

HÖSTSKOR

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN AXEL ARIGATO


Jag vet inte varför men det känns som att hösten är skogarderobens högtid, i alla fall för mig. Aldrig vill jag uppdatera mitt skoutbud här hemma som när det blir höst. Någonting jag VERKLIGEN behöver göra är att införskaffa mig ett par nya sneakers. Det enda jag går omkring i är mina Vans som börjar bli slitna redan trots att jag köpte dom i våras. Skulle vilja ha ett par som inte är vita och dom här nedanför från Axel Arigato är sååå fina. Tycker de bruna och grå på andra raden är riktigt, riktigt snygga. Även de gröna längst ner är väldigt fina.

Första raden: Svarta med snörning – LÄNK // Gråa – LÄNK // Svarta skinn – LÄNK
Andra raden: Bruna – LÄNK // Röda – LÄNK // Grå – LÄNK
Tredje raden: Mörkgrå – LÄNK // Gröna – LÄNK // Rosa – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting