AllmäntOutfits

Dagens outfit!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jacka – Urban Outfitters // Jeans – LÄNK // Skor – LÄNK // Tröja – Ginatricot

Som sagt, det var väääldigt länge sedan jag ägnade ett helt inlägg åt att visa er vad jag har haft på mig under dagen. Nu är dagen kommen haha. Inget jättemärkvärdigt men jag trivs väldigt bra i den här outfiten. Tycker min nya jacka är sååå mysig. Dock känner jag att jag kanske borde gjort liiite research innan jag köpte den. Min kostade över 1000 kr och nu hittar jag tre liknande för bättre pris som ni hittar nedanför. Många av er visade i alla fall ett intresse för att se mer outfits i bloggen i mitt formulär så ska absolut bli bättre på det. I alla fall försöka få till det en gång i veckan, det är ju inte så svårt 🙂

Första // Andra // Tredje

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting