AllmäntTipsWanted

FINA SMYCKEN

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Alltså jag har hittat såååå mycket olika fina smycken på nätet på senaste tiden. Här nedanför hittar ni ett litet axplock. Okej var tvungen att googla om man verkligen säger axplock, ja tydligen gör man det haha 🙂 I första collaget hittar ni lite dyrare smycken och i det nedre lite billigare. Älskar att man kan gravera 5an, 7an och 10an i det översta collaget. Det är sååå fint med personliga smycken tycker jag. Jag har ju en graverad bricka med ett G på sig som jag köpt HÄR.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 7an (upps det blev en 7a istället för en 6a..) PS: Det sista settet (7an) kostar bara 29 kr!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting