AllmäntTipsWanted

Wanted – 3 outfits till hösten

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hösten är verkligen min favoritårstid när det kommer till mode. Tycker det är så fint med alla lager och färger. Jag tycker så mycket om att gå klädd i kappor, fina jackor, boots och stövlar. Förra veckan gjorde jag en stor beställning med stickade tröjor och skjortor och känner mig så taggad på att sätta ihop lite snygga outfits. Här nedanför hittar ni tre outfits jag tycker skulle vara fina att bära i höst 🙂

1an // 2an // 3an // 4an // 5an
Oranget och ljusblått är verkligen en oslagbar kombination!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
Den rutiga trenden håller verkligen i sig, är riktigt sugen på att par rutiga byxor.


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
Den här skjortan köpte jag hem, ser fram emot att bära den med en kjol som i collaget eller till ett par mom jeans!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting