AllmäntFrågor & Svar

Veckans frågor

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Vart är datorfodralet ifrån?
Svar: Det är från Printworks, tycker det är så fint! 🙂

Hej Andrea! Jag har läst nu att du går till en naprapat, vad är det för problem du har med din rygg? Jag har ont i ryggen och funderar på att lägga pengar på en naprapat men såklart tar det emot lite.. Vad kostar det för dig? Tycker du att det är värt?
Svar: Hej! Ja precis, jag har varit hos en naprapat nu tre-fyra gånger. Det är faktiskt min käre pojkväns förtjänst, han har själv gått till samma naprapat och köpte ett presentkort där efter att ha hört mig klaga på smärta. Jag har ett område mellan ländryggen och sätet som i perioder gör väldigt ont. Det beror mycket på att jag är stel på andra delar i kroppen så som framsida och baksida lår. Jag tycker ABSOLUT att det är värt pengarna, efter att man varit där första gången och känner skillnaden i ryggen så är det värt varje krona. Han jag går hos tar 650 per besök (cirka 45 minuter). Nu menar jag verkligen inte att du som skrivit den här kommentaren prioriterar såhär men vill ändå ta upp en sak:

Folk har såå lätt och enkelt till att spendera pengar på sånt som egentligen är negativt för hälsan, exempelvis att gå ut och festa. Många jag känner lägger tusentals kronor på alkohol varje månad men ingenting på sin hälsa. 650 kronor för att ta hand om sin fysiska hälsa borde egentligen vara ett enkelt beslut (med förutsättningen att sånna pengar faktiskt finns). Har man råd att köpa drinkar eller tröjor som liknar dom man redan har hemma så borde man prioritera om lite några gånger och ta hand om sin kropp. Vi ska ha dom för resten av våra liv 🙂 Investera i dig själv är mitt tips!

Andrea Hedenstedt VAD hände med din ”BÄSTA”-spellista på spotify?!! Det var verkligen den bästa listan i världshistorien och nu finns bara 20 låtar på den:( Hoppas du tar detta på rätt sätt, inget illa menat alltså, älskar din spellista och även dig. puss och kram skumbanan
Svar: Hahahah heeej. Ni är sååå många som frågat om detta och jag ber om ursäkt över mitt sena svar. Jag har flyttat över de gamla låtarna till andra listor då jag inte vill ha mer än 3-4 månaders ihopplock i den listan och nu har jag precis börjat på en ny omgång.
Tar inte alls illa upp snarare tvärt om. Tack och kram på dig <3 <3

HÄR hittar ni ”BÄSTA”, den fylls på och tas bort var tredje-fjärde månad. Nu har jag precis börjat på en ny omgång.
HÄR hittar ni ”BÄSTA” Januari-April (alltså första omgången)
HÄR hittar ni ”BÄSTA” April-September


Hej! Vad har du för färg i vardagsrummet och i sovrummet? Har precis köpt en egen lägenhet och blev rätt sugen på att ha ett mörkare sovrum.  Vet du vad färgen heter exakt med nummer och så, så hade det varit toppen! Tack förresten för att du är en sån inspiration och förebild precis för att du är som du är! Ändra aldrig på dig för andras jobbiga kommentarer!
Svar: Hej, grattis till lägenhetsköpet 🙂 I vardagsrummet är färgkoden NCS 1500, i sovrummet har jag faktiskt ingen färgkod 🙁 Jag har bara namnet från det märket vi köpte. Den heter 804 Sandsten från Alcro! Det är i alla fall burken längst till höger på bilden ovanför. Taaaack så mycket snälla du. Gud vad glad jag blir, tack tack tack!! <3 <3

Jag undrar hur du hittar inspirationen till att träna? Det är ofta jag planerar in träningen i min vardag men sen bangar jag i sista sekund på grund av att jag inte orkar, blir otaggad osv. Hur tänker du och hur håller du dig motiverad?
Svar: Det här är så svårt för mig att svara på för jag vill aldrig tipsa om hur man ska träna – om man inte verkligen vill det. För det första; man måste vilja träna för sin egen skull. För att man vet att man mår bra av det, inte för att det förväntas av en eller för att man typ ”bör” träna. Men ibland kan man ju faktiskt vilja men inte riktigt orka. Ett tips jag har är att boka in dig på pass och att boka in det tillsammans med någon annan. Ibland kan man ju själv vara lite otaggad men sen bli taggad av sin träningskompis, sen vill man ju inte heller ”svika” sin träningskompis med att ställa in. Efter en längre period utan träning brukar det jobbigaste för mig vara att ta mig till gymmet. Vid en sån period försöker jag bara underlätta för mig själv så mycket som möjligt. Packa träningsväskan redan på morgonen, fixa matlådor att äta efter så man slipper laga sent på kvällen osv. Kram <3

Vad brukar du ha på läpparna? Kan inte du lista dina favoritprodukter? Skulle va så snällt 🙂
Svar: Här nedanför hittar ni några av dom få produkter jag använder när jag har något på läpparna! <3 Färgen på läppennan jag har heter ”wifey”.

Vårdande läppglas – LÄNK // Läppenna – LÄNK // Läppstift – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting