AllmäntVideoinlägg

VLOGG: En dag i Stockholm

Yeey äntligen en ny vlogg! Den här vloggen är mer en ”vanlig vlogg” där ni får följa mig under förra fredagen här hemma i Stockholm. Förutom min medverkad i SVT’s livesändning så var det en väldigt vanlig dag. Jag vill bara påminna er om att om ni inte har något trevligt att skriva får ni gärna hålla det för er själva 🙂

Kommentarer

  1. Laura

    Hej Andrea! Tack för en grym blogg, är en trogen läsare sen typ 2014!! Okej nu till mitt dilemma: Jag och min kille har varit tillsammans sen förra sommaren och är så fruktansvärt kära i varann. Förstår verkligen när du skriver om Gustav, kan även hälsa att känslan du beskriver (nästan ha panik/inte kunna fokusera) typ inte går över haha :-). Hur som helst, denna termin är jag i Frankrike och pluggar franska, ngt jag velat länge. Som tur är så pluggar min kille på distans fram till jul så han har i princip kunnat flytta med mig och åka lite fram och tillbaka. Är otroligt glad för det. Men det har också gjort att jag släppte planen på att vara au pair här så att vi istället bor tillsammans i en hyrd lägenhet. Det är fantastiskt, vi är liksom sambos i Frankrike ??? Men till priset av att jag inte alls lär mig lika mycket franska som jag skulle göra om jag bodde som au pair i en fransk familj. Jag funderar på att stanna här en del av vårterminen också och isåfall vara au pair (killen kmr ändå vara mer låst i Sverige då). Men samtidigt känns det ju som att meningen med livet är att umgås med den man älskar. Varför utsätta sig för distansförhållande om man inte ens ”behöver”? Men samtidigt vill jag ju lära mig franska bra. Min kille stöttar mig i vilket beslut jag än tar men jag har helt klart större upptäckarlust än han så han har nog lite svårt att förstå åndå. Han säger också att han tycker det verkar som att jag vill stanna längre för att typ känna att jag ”gjort det ordentligt” och inte för att jag egentligen vill. Kanske ligger något i det.. men är det så fel isåfall? Vad skulle du gjort?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting