AllmäntTräning

TRÄNING: Ett högintensivt pass

En bild från när jag och Mathilda var på Hawaii!

Heeej på er! Vad kul att många av er uppskattade mitt senaste inlägg om träning för två. Detta pass kan man köra själv, två eller tio. Ja det spelar verkligen ingen roll hur många man är! I det här upplägget så har man fem övningar (eller annat antal man tycker känns rimligt) och sen gör man alla dom övningarna i 6 olika tidsintervaller. Första varvet gör man alla fem övningar i 60 sekunder. Andra varvet gör du först 50 sekunder burpees, sen 50 sekunder russian twists osv. Tycker verkligen om detta upplägg så mycket och kan verkligen tipsa er om att prova 🙂 Övningarna kan självklart bytas ut, bytas ordning på osv men jag tycke att dessa passade väldigt bra ihop.

Övning 1: Burpees
Övning 2: Russian twists med vikt
Övning 3: Mountain climbers
Övning 4: Box jumps
Övning 5: Roddmaskin

VARV 1: 60 sekunder
Du gör alltså övning 1 i 60 sekunder, sen övning 2 i 60 sekunder osv osv..
VILA MELLAN ÖVNINGARNA I VARV 1 – 30 sekunder

VARV 2: 50 sekunder
Du gör alltså övning 1 i 50 sekunder, sen övning 2 i 50 sekunder osv osv..
VILA MELLAN ÖVNINGARNA I VARV 2 – 20 sekunder

VARV 3: 40 sekunder
VILA MELLAN ÖVNINGARNA I VARV 3 – 20 sekunder

VARV 4: 30 sekunder
VILA MELLAN ÖVNINGARNA I VARV 4 – 15 sekunder

VARV 5: 20 sekunder
VILA MELLAN ÖVNINGARNA I VARV 5 – 10 sekunder

VARV 6: 10 sekunder
KLAAAR!

Ni kommer att se ut som jag till höger efter passet kan jag lova er 🙂

Kommentarer

  1. Alexandra

    Hej! Detta passar inte alls in till detta inlägg men skriver här ändå. Är en 21 årig tjej som funderar på att göra GMU (grund militär utbildning) verkar som att man får en så himla fin gemenskap och minnen för livet och skulle verkligen vilja göra någonting annat än att jobba på samma jobb jag varit på så länge.
    MEN vet inte hur jag ska våga, har hela tiden varit ganska blyg och detta är ju verkligen en övning på att isåfall gå utanför min comfort zone. Vet att du inte gjort GMU men du kanske har nått peppande ord att säga eller nått tips hur man ska tänka ändå? Det är sista ansökningsdag snart och börjar bli så stressad. Vet att man skulle kunna vänta men det skulle passa bäst just nu.
    Kramar Alexandra

  2. Wendela

    Andrea har du något tips för att lära sig göra box jumps? Tycker av nån anledning att det är jätteläskigt att hoppa upp på en box, känns som att jag kommer slå sönder knäna eller nåt haha men vill verkligen komma över den spärren för det verkar vara en så bra övning!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting